![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Όλα ξεκίνησαν κάπως έτσι....με την μάζωξη των μοτοσακο και αυτοκινήτων
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
![]()
Με την άφιξη τροχάδην στην πισινννν!
![]() ![]() Η γοργόνα..! ![]() ![]() Και άρχισαν οι βουτιές με τον Δημήτρη να δείχνει τον δρόμο! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
![]()
Η παρέα αφού κουράστηκε ντύθηκε πλυθηκε και το έριξε σε καφεποτακι ήρεμα στο ηλιοβασίλεμα!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Κύριε Διαμαντόπουλε δεν μας είχατε ενημερώσει για τις υπερφυσικές σας δυνάμεις! ![]() ![]() Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
![]() ![]() O Super Alpe ιπταται |
|
|||
|
|||
![]()
Και αφού το ολογιομο φεγγάρι έκανε την εμφάνισή του αποσυρθηκαμε για........... ΜΆΣΑ!!!!
![]() ![]() ![]() Βρε Γρηγόρη σταμάτα και λίγο...... Ένα ποτήρι νερό βρε παιδιά να σβήσει το πιρούνι! ![]() Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
![]()
Χάλια περάσαμε για ακόμα μια φορά! Να ξαναβρεθούμε να το παλέψουμε λίγο!
Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πεταει η Αχαικη παρεα |
|
|||
|
|||
![]()
Βρε τι χάνω...γοργόνους και μαγκισες.Τι να σας κάνω μου πεφτετε μακρυά για αυθημερόν μισοβδόμαδα.Να το κανονισετε ΣΚ να κατηφορισει και το Athens team.Καλα να περνάτε,Φιλια σε όλους.
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|