GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Το Gs Forum > Σχετικά με τον διαδικτυακό τόπο > Ιδέες και σχόλια.

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 12-10-2013, 21:26
xurxes Ο/Η xurxes βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Θεσσαλονικη
Μoto: R1200GSA
Προεπιλογή Απάντηση: Τι θέλουμε από το GSforum;

Πέτρο μου πάρε παραδειγμα μέσα απ τα κατινοθεματα
σκηνικό που έγινε τελευταία .......
Reply With Quote
Παλιό 12-10-2013, 22:32
peterv Ο/Η peterv βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Athens
Μoto: BMW R 1200 GS
Προεπιλογή Τι θέλουμε από το GSforum;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από xurxes Εμφάνιση μηνυμάτων
Πέτρο μου πάρε παραδειγμα μέσα απ τα κατινοθεματα
σκηνικό που έγινε τελευταία .......
Ναι όντως υπάρχει ένταση στα πολιτικά αλλά εγώ που θέλω να γράψω για την εκδρομή μου γιατί να μην το κάνω ;
Επειδή οι άλλοι τσακώνονται ;
Εγώ θα την γράψω αν έχει ενδιαφέρον απο κάποιους να την διαβάσουν. ... Και αν αξίζει ο κόπος που θα κάνω να την ανεβάσω…

Και για την δική μου φετινή εκδρομή σκέφτομαι "ποιόν νοιάζει τώρα να αναρτησω άλλη μια εκδρομή στις Άλπεις" ανάμεσα στις τόσες ; Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων ;
Πιο πολύ με νοιάζει να εκτονώσω την καθημερινότητα …

Ρε Βασίλη δεν διαφωνώ μαζί σου , πράγματι υπάρχουν κάποια παιδιά που έχουν παγώσει
Και κάποιοι εκει πάνω όπως ο Πασχαλης προσπαθούνε πολύ για αυτα τα παιδιά (άλλο που τσακώνομαστε )
Αλλά δεν νιώθω ότι κανουν πίσω μόνο γιαυτό !!
Θα άλλαζαν κανάλι στο τηλεκοντρόλ που λέει και ο ploigos
Κάτι άλλο πρέπει να τους απασχολεί και χρησιμοποιούν τα πολιτικά σαν πρόφαση.
Τι θέλουν πραγματικά ;

Αν με ρωτήσεις προσωπικά θα σου έλεγα ότι ίσως ένας από τους σύνηθες λόγους σε πολυπληθεις ομάδες όπως το φόρουμ μπορεί να είναι και ο ακόλουθος :

ένας νέος θέλει περισσότερη προσοχή και χώρο στις παρέες για να εκδηλωθεί , να βρει τα άτομα που του ταιριάζουν και να "δέσει" μαζι τους.

Άμα εγώ ο παλιός (που όλοι μας το κάνουμε λίγο πολύ) τα λέω με τα γνωστά φιλαράκια μου ιδιωτικά , βγαίνω τις ιδιωτικές μου βόλτες με τα κολητάρια , έχω αναπτύξει κώδικες ιδιαίτερης επικοινωνίας "με το γνωστό αςτειο" … "την τρελή πλάκα της εκδρομής τάδε"
δεν μένει χώρος για τον νέο .... Δυσκολεύεται να κολλήσει κάπου παρακολουθεί αλλά δεν συμμετέχει γιατί απλά όλα αυτα που συμβαίνουν δεν τον αφορούν. Έτσι λοιπόν κάνει και το ίδιο στο φόρουμ.

Δεν λέω ότι απαραίτητα ισχύει αυτό … μόνο … λέω ότι και αυτό ισως και να ειναι ένας απο τους λόγους.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Last edited by peterv; 12-10-2013 at 22:40.
Reply With Quote
Παλιό 12-10-2013, 23:07
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από peterv Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι ........................

Ρε Βασίλη δεν διαφωνώ μαζί σου , πράγματι υπάρχουν κάποια παιδιά που έχουν παγώσει
.......................................

Sent from my iPhone using Tapatalk 2
πρεπει να βρουμε τον τροπο να ξεπαγωσουν....
αυτος ειναι και ο λογος, που γινεται ολη η κουβεντα.......

να ξεκολησουμε απο την καταψυξη.......
εισαι απο αυτους που μπορουν να βοηθησουν......
Reply With Quote
Παλιό 12-10-2013, 21:40
PLOIGOS Ο/Η PLOIGOS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2013
Περιοχή: Ριο
Μoto: VARADERO MK2

Παιδες ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω που εχετε θεμα-προβλημα με τα πολιτικα...Ειναι σαν αυτους που γκρινιαζουν οτι η τηλεοραση ειναι μαπα,εχει ολο βλακειες κλπ...Αφου εχεις το τηλεκοντρολ ρε φιλε...ΚΛΕΙΣΤΗΝ!

Το ιδιο ισχυει κ εδω..Δεν σου αρεσουν τα πολιτικα?ΜΗΝ τα παρακολουθεις!!ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!Δεν πιστευω οτι καποιος θα φυγει απο το φορουμ επειδη τσακωνονται 2 η 3 η 1013 στα πολιτικα θεματα...

Ισα ισα εμενα προσωπικα μου δειχνει οτι ειναι ζωντανο το φορουμ κ οι ανθρωποι του!!Καλο θα ηταν βεβαιως να λειπουν οι χαρακτηρισμοι κ οι προσωπικες επιθεσεις,αλλα επισης καλο θα ηταν κ ο κοσμος μας να ηταν αγγελικα πλασμενος...

Διαβαζω κ μπαινω σε αρκετα φορουμ,μπορω να σας πω,οτι ειστε μια χαρα παρεα κ δεν υπαρχει κανενα προβλημα...Κ οι τσακωμοι μεσα στην ζωη ειναι...
Reply With Quote
Παλιό 12-10-2013, 22:03
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Σιγά σιγά ξεδιαλύνει......
Reply With Quote
Παλιό 12-10-2013, 22:08
MOYTPO Ο/Η MOYTPO βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: BMW GS

Πολλοι γαιδαροι μαλωνουνε σε ξενο αχυρωνα!!!!!

Να διαβαζετε οτι σας ενδιαφερει. Δεν θελετε πολιτικα;;; Μην τα διαβαζετε!!!!
Δημοκρατια εχουμε και απο την στιγμη που υπαρχει η θεματολογια ο καθενας σηκωνει οτι θεμα θελει.

Χαλαρωστε τα κορμια σας και χρησιμοποιηστε το εργαλειο (φορουμ) προς ωφελος σας.
Reply With Quote
Παλιό 12-10-2013, 22:28
teo71 Ο/Η teo71 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2009
Περιοχή: ζωγραφου
Μoto: R 1200 GS

Αυτά είναι τα ωραία..

Ένα νήμα από τα παλιά..

Ένα νήμα αντάξιο της ποιότητας των ανθρώπων, (όχι όλων), που απαρτίζουν το forum..

Το λοιπόν..

Μπράβο στον Ορθό, που παρόλο που του τη λέει πολύς κόσμος, για την κατάχρηση που κάνει στα πολιτικά θέματα, πρώτος και καλύτερος εγω, έχει τα αρχίδ@@@, να ανοίξει ένα τέτοιο θέμα, με κίνδυνο να τα ακούσει για τα καλά..

Παραφωνία στο νήμα, όλοι αυτοί που νομίζουν ότι τσακωνόμαστε, και προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα..

Αν και προσεγγίζουν από διαφορετική σκοπιά το θέμα, και επειδή θεωρώ ότι η αλήθεια είναι κάπου μέσα στα λεγόμενα τους...

+1 στον moby
+1 στον Frits
+1 στον maniac
+1 στον peterv
+1 στον carduelis
+1 στο Aeriko

Ευχάριστη έκπληξη για μένα η επανεμφάνιση του Νοτη..

Δυσάρεστη έκπληξη η επίθεση στον Πέτρο..

Αυτά με την γνώση των 4,5 χρόνων συμμετοχής..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
Παλιό 12-10-2013, 22:44
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από teo71 Εμφάνιση μηνυμάτων
στον Ορθό, που παρόλο που του τη λέει πολύς κόσμος, για την κατάχρηση που κάνει στα πολιτικά θέματα, πρώτος και καλύτερος εγω,

Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα!
Reply With Quote
Παλιό 12-10-2013, 22:54
moby_gr Ο/Η moby_gr βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R1200GS Adventure

Πετράν, λίγο αντικρουόμενο ακούγεται το παράδειγμα σου. Κι αυτό γιατί ενώ, όπως κι εσύ λες, πολλοί έχουν παγώσει και δε συμμετέχουν, παράλληλα δεν υπάρχει "χώρος" για νέα μέλη να "αναπτυχθούν". Ίσα-ίσα λοιπόν εγώ, στο κενό αυτό που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες, είδα να μπαίνουν νέα μέλη και δυναμικά μάλιστα! Και να δηλώνουν συμμετοχή σε βόλτα κι εκδρομή!!!
Πάντα ήμουν κατά των "σαλιαρισματων" μεταξύ παλιών μελών γιατί δημιουργούσαν αυτή την ανασφάλεια που περιγράφεις στα νέα μέλη.
Το να αποτραβιούνται κάποιοι λοιπόν μόνο καλό μπορεί να κάνει προς αυτή την κατεύθυνση. Όχι βέβαια πως αυτό είναι η λύση αλλά δεν είναι και το πρόβλημα μας αυτή τη στιγμή!

Sent from my C6603 using Tapatalk
Reply With Quote
Παλιό 12-10-2013, 23:58
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE

Όλο λέω να γράψω κάτι και όλο το αφήνω...
Πολλά παιδιά περιγράφουν καταστάσεις που δεν περίμενα ποτέ ότι θα μπορούσαν να αναφερθούν δημόσια και μπράβο στη τόλμη τους να σπάνε αυγά που γράφει και ο αγαπητός Αντώνης παραπάνω.....
Ως παλαιός εδώ μέσα εκτιμώ η ζημιά έγινε κατά το παρελθόν όπου η νοοτροπία του φίλα προσκείμενου απομόνωσε τους υπόλοιπους που είμασταν και.... οι περισσότεροι.
Η λογική του μαντριού και του λύκου που τρώει τα παραςτρατημένα πρόβατα που περιγράφηκε πολύ εύστοχα παραπάνω ήταν , κατ εμέ, η αρχή του "κακού".
Όσοι πήραν το μνμ ότι είναι εκτός προδιαγραφών περιχαρακώθηκαν και οι ομαδικές "επιθέσεις" φίμωναν κάθε διαφορετική άποψη....
Δεν λέω κάτι που δεν έχετε επαναλάβει παραπάνω, χαίρομαι που το φέρνετε στον αφρό και κουβεντιάζετε επ αυτού......
Χωρίς φυσικά να υπονοώ δόλο για κανέναν, αφού εξάλλου άλλος πληρώνει τα MBs που χρησιμοποιούμε, αυτός ήταν ο τρόπος που πορευόταν η "παρέα"....
Μεγαλώνοντας όμως το κοινό, δεν μεγάλωσε αντίστοιχα και ο σκληρός πυρήνας ελέγχου των πεπραγμένων.....πολλοί κατάλαβαν, συν τω χρόνο, ότι κάποια πράγματα δεν τους άρεσαν, κάποιοι τσίνησαν όταν έπρεπε να συμφωνήσουν σε πράγματα που δεν ήθελαν, άλλοι βαρέθηκαν να βαράνε παλαμάκια χωρίς ανταπόδωση.....
Χωρίς έλεγχο και σαφή κατεύθυνση για τη πορεία της "παρέας" ήταν μοιραίο ο καθείς να κάνει ότι θέλει, να λέει ό,τι θέλει χωρίς να γνωρίζει τα όριά που υπάρχουν..... Όταν ο "κολλητός" απολαμβάνει ασυλίας, δεν θέλει και πολύ να ξεσπαθώσει ο οποιοσδήποτε που δεν θεωρεί ότι πρέπει να έχει φραγμούς...
Πείτε μου ότι έτσι δουλεύει το σύστημα να πορεύομαι αναλόγως, μη μου πουλάτε τρέλα περί ισονομίας και κοινής αντιμετώπισης όλων...κι αν δεν μου φτάνουν οι λεκτικές αποδείξεις υπάρχουν και οι γραπτές για τα παραπάνω....

Προσωπικά τώρα, μου έχουν σταλεί "μηνύματα" πολλάκις ότι ενοχλώ κάποιους...ο τρόπος που έγραφα ήταν, λέει, προκλητικός......μπορεί να είναι είναι και έτσι, ουδείς αλάθητος φυσικά.......συνεχίζω και συμμετέχω, ανεβάζω εκδρομές, δεν μιλάω άσχημα όσο κι αν με προκαλούν και συνεχίζω να έχω την ίδια αντιμετώπιση, πλέον αδιαφορώ και δεν με απασχολεί ενεργά η εξέλιξη αυτής της διαδυκτιακής παρέας

Και το καλοκαίρι έκανα τη πρώτη μου εκδρομή στο εξωτερικό με ακόμα έναν συνφορουμίτη......για εμένα ήταν κάτι εξωπραγματικό σαν γεγονός και ήθελα να το μοιραστώ με όλους, όπως όταν στα 6 μου, μου πήραν δώρο το καράβι Playmobile ......ακούγεται αστείο αλλά έτσι ένιωσα αν και σχετικά μεγάλος ηλικιακά για πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό με μοτό....
2-3 φιλαράκια είπαν να το ανεβάσουμε με live ανταποκρίσεις εφόσον ο εξοπλισμός μας ήταν δεδομένος......
Κι όμως (εδώ είναι το ζουμί και όχι στα προηγούμενα), ήξερα πως συγκεκριμένοι άνθρωποι που έχω πιει και έχω φάει στην ίδια παρέα, θα γελούσαν με θυμηδία, θα κορόιδευαν το γεγονός, όχι δημόσια βέβαια, και θα ανέμεναν να περάσει σύντομα η σελίδα με κάποιες καλημεροκαλησπέρες και ανέκδοτα στο προςκήνιο ώστε να θαφτεί σύντομα...
Ε όχι, δεν είχα λόγο να μοιραστώ την ευτυχία αυτή με ανθρώπους που μπροστά μου γελούν και πίσω με περιγελούν.....όσοι ήθελαν έμαθαν λεπτομέρειες και είδαν και φωτογραφίες....
Αυτό λοιπόν το συναίσθημα το έχετε πολλοί αλλά το περιγράφετε σε τρίτο πρόσωπο, ότι και καλά συμβαίνει σε άλλους, εγώ παραδέχομαι ότι συμβαίνει σε εμένα, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το παραδεχθώ....
Ναι, θα ήθελα να βρεθεί μια λύση, δεν λέω ότι δεν μου φτάνουν οι λίγοι φίλοι που έκανα εδώ μέσα, περνάω μια χαρά μαζί τους αλλά θέλω πίσω το παλιό συναίσθημα που μου ξύπνησε όταν συνφορουμίτης μου κοινοποίησε στο FB μια φωτό από τις πρώτες εκδρομές μας το 2009.......
Καθαρές και αμόλυντες σχέσεις, ο καθείς με τα προβλήματά του αλλά ήταν εκεί γιατί το ήθελε, ήταν εκεί γιατί ένιωθε συντροφικότητα για τον διπλανό του, ήξερε ότι αν χρειαζόταν κάτι δεν θα έπρεπε να κάνει δήλωση νομιμοφρωσύνης για να τον "βοηθήσουν"....
Αυτά προς σκέψη και περισυλλογή.......
Reply With Quote
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Κανόνες καταχώρησης