![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καλώς ορίσατε.................... |
|
|
|||
|
|||
|
Επιστροφή κ εγώ στη βάση μου μετά από ένα υπέροχο διήμερο με πολλά χλμ,καλή παρέα κ γενικά ένα πάρα πολύ καλό κλίμα που σημαίνει GSFORUM!
|
|
|
|||
|
|||
|
Για το πως περάσαμε τα λόγια είναι περιττά... 1. Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στα παιδιά που τρέξανε για να γίνουν όλα αυτά τα οποία μας κάνανε να περάσουμε ένα υπέροχο ΣΚ 2. Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ σε ΟΛΑ τα παιδιά του forum, που κάθε φορά με κάνουν να περνάω τόσο υπέροχα!! 3. Θέλω να συναντιόμαστε συνεχώς. Μια δυό φορές τον μήνα!!! ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ
ΣΤΗ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΠΑΡΕΑ. ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ GS FORUM!! |
|
|
|||
|
|||
|
Γυρίσαμε και εμείς από ένα φανταστικό διήμερο με φίλους καλούς από όλη την Ελλάδα !!!
Και όπως έλεγα με ένα φιλαράκι από την Σαλονίκη , εδώ συμβαίνει κάτι πολύ σπάνιο αλλά και πολύ όμορφο συνάμα !! Λες και υπάρχει κάποιος μαγνήτης και τραβά σε αυτή την παρέα του GS FORUM τα πιό εκλεκτά και καλά παιδιά !!! Η αγάπη μας λοιπόν για την μηχανή και τα ταξίδια έχει δημιουργήσει μια φοβερή παρέα που συνέχεια μεγαλώνει !! Μετά από μία υποχρέωση που είχα στις Σέρρες δεν χαιρέτησα αρκετούς από εσάς ,αλλά είμαι σίγουρος ότι γρήγορα θα ξαναβρεθούμε !!!!! Ενα μεγάλο μπράβο στον Κορνήλιο και τον Ηλία, τον Ηλία και τον Κορνήλιο για το τρέξιμο που έκαναν όλες αυτές τις μέρες ,καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν για να περάσουμε εμείς καλά !!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Πριν λιγο φτασαμε και εμεις, επιτελους!!!
Οτι και να πω ειναι λιγο, ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ολους οσους ετρεξαν, οργανωσαν και υποστηριξαν αυτο το υπεροχο event. ![]() ![]() Ευχομαι το επομενο να ειναι συντομα!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
(Και όπως έλεγα με ένα φιλαράκι από την Αθήνα , εδώ συμβαίνει κάτι πολύ σπάνιο αλλά και πολύ όμορφο συνάμα !! Λες και υπάρχει κάποιος μαγνήτης και τραβά σε αυτή την παρέα του GS FORUM τα πιό εκλεκτά και καλά παιδιά !!!) ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αν δεν το κατάλβες είσαι ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ
με το GS FORUM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Για τις Φωτο ......έχει ανοίξει αλλα trhead
![]() Θα χάσουμε την μπάλα......μετα το μυαλο μας
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εμεις θα χασουμε το μυαλο με το θεμα της μπαλας που εγραψες...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
...το ξαδερφακι μου έχει δίκιο...άιντε σοβαρευτείτε επιτελούς![]() ![]() ![]()
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δώρα Πίτας γύρ(ω)... από τη λίμνη με φλουρί | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 225 | 29-03-2012 16:42 |
| Πάμε στο ίδιο γυμναστήριο... | asotosios | Ανέκδοτα | 22 | 26-02-2012 11:19 |
| Πάμε στα Highlands της Σκωτίας και στη λίμνη του Λόχ Νες..?? Κοντά σας τον Αύγουστο.. | CPretenteriS | Info ταξιδιών εξωτερικού | 82 | 07-04-2011 21:48 |