![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Λοιπόν, αυτή τη φορά δε θα χρειαστείτε για να διαβάσετε και να δείτε το ταξίδι μας σε φωτογραφίες! Θα κουνιούνται αυτές και θα μιλάνε από μόνες τους.
Με λίγη προσπάθεια, χώρεσα τα 3.000 + 3.000 χλμ και τις 13 μέρες που ταξιδεύαμε σε 13 λεπτά. Θα πάρετε μια μικρή γεύση για το πως κινούμασταν και ταξιδεύαμε, τι έβλεπαν τα μάτια μας και τι καιρούς συναντούσαμε! Σε πρώτο πλάνο πάντα βλέπετε το Για τους λάτρεις της υψηλής ανάλυσης, η ιστορία παίζει και σε 1080p. Όλα είναι τραβηγμένα με την GoPro στο τιμόνι ή στο χέρι. Καλό ταξίδι! ![]() http://www.youtube.com/watch?v=qB64k7WPp-A Last edited by gemara; 09-07-2011 at 17:30. |
|
|
||||
|
||||
|
Κάθομαι να φάω και το απολαμβάνω ... σε λίγο εντυπώσεις ...
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
||||
|
||||
|
χα χα χα ... απ' ότι φάνηκε ... τίποτα ...
|
||||
|
||||
|
Ο υπογράφων: Ρένα, ξαναζέστανέ μου σε παρακαλώ το φαγητό ...
![]() ![]() ![]() Ρένα: Γιατί ... τόση ώρα δεν έτρωγες ??? Ο υπογράφων: εεεε ... όχι ... έβλεπα το βίντεο του gemara ... Ρένα: ^&#$@^#%#^ (για τον gemara, για το forum κ.λ.π.) Ξανά Ρένα: Ούτε για φαγητό δεν διακόπτεις το ρημάδι ![]() ![]() ![]() Εγώ: Καλά ... έλα να δεις το βίντεο κ μετά μου λες ... ![]() ![]() ![]() .
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
! ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
|
Τα συγχαρητήριά μου στους πρωταγωνιστές, σεναριογράφο, κάμεραμαν, σκηνοθέτη, παραγωγό, μουσικό παραγωγό και λοιπούς συντελεστές της υπερπαραγωγής!!
:sm5: |
|
|
|||
|
|||
|
Απολαυστικότατο το βίντεο Γιώργο και μίσή ώρα να ήταν δεν θα με χάλαγε καθόλου, φανταζομαι ότι έχεις κι άλλο στα σκαριά..............
![]() Η άτιμη η κάμερα, στα χέρια του ειδικού βεβαίως-βεβαίως, κάνει απίθανες λήψεις, εντυπωσιάστηκα με τις νυχτερινές και αυτές με τα πουλάκια που τσιμπούν ακόμα και από το πιάτο............... ![]() ![]() Μια ακόμα φορά τα συγχαρητήριά μου στην Κωνσταντίνα για την πρώτη της επίσημη μακρινή εξόρμηση, με το καλό και στις επόμενες..................... :sm4:
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Καφεδάκι στο Ρίο - Σάββατο 6 Ιουνίου 09 | NNN | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 154 | 09-05-2011 19:47 |
| Πένα Mont Blanc Original | billy_bmw | Πωλήσεις γενικώς | 1 | 29-03-2011 12:51 |
| Αγώνας motocross την Κυριακή στις 0830 το πρωί... | gemara | Παλαιά μοντέλα - Classic | 8 | 28-11-2010 12:50 |
| Καφεδάκι στο Κιάτο - Σάββατο 28-8-2010 | Neo | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 5 | 27-08-2010 19:59 |
| Mont Blanc Μανικετόκουμπα | angpass | Πωλήσεις γενικώς | 0 | 18-12-2009 22:39 |