![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Αιμιλιε σου εστειλα pm με το ξενοδοχειο...αν σου αρεσει πες μου να κανονισω ηηη εχει τα τηλ μεσα για να κλεισεις...
|
|
|
|||
|
|||
|
Γιάννη το Έκλεισα κιόλας !!!
Ευχαριστώ για τον κόπο σου. Ελπίζω να μην είναι για παράνομα ντουέτα ή τρίο ... Γιατί εκει στα βόρεια είδα οτι παίζουν και μαστίγια ... Με το καλό αργά το βραδυ θα είμαι Κοζάνη ! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Αντε Αιμιλιε με το καλο να ερθεις... Και μην φοβου εδω τα μαστιγια ειναι σε χρωμα ΡΟΖ...... ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Χα!χα! ελα εσυ πες και θα τα κανονισουμε
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Οι της Κοζανης
|
|
|
|||
|
|||
|
Για να κανουμε μια ανασυγκρότηση να δούμε που βρισκόμαστε.....
1..anegis 2..teo71 3..nikos-xxx 4..tazman 5..visavisk 6..bmwgogakis?? 7..intruder (κάπου στη μέση) 8..jtnakos 9..thanasismk1 10..Μιχαλης1988??? 11.. 12.. Το σημειο εκινησης για τους της ΚΟΖΑΝΗΣ ειναι στο vis a vis και ωρα 8΄30 πμ ξεκινώντας το ΑΡΓΟΤΕΡΟ 8΄45 για Σιατιστα ε ραντεβού στην Μπαρα-Σιατιστας κατα της 9+++01 ....ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ αν ξέχασα κανέναν ας βοηθήσει κάποιος Last edited by jtnakos; 24-11-2012 at 00:32. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ρε φιλαρακι ποσο καιρο εχουμε να τα πουμε; Δεν παει αλλο... Γιαννακο αυριο θα βρισκομαι Κοζανη.. Ξεκινω πρωι απο Αθηνα με φιλο..το απογευματακι θα τρωμε κρεπες παρεα.. οποτε εγω και φιλος Βαγγελης με gsxr750.. καλη ανταμωση φιλαρακια...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πανο μου έλειψες και μενα ρε φιλαρακι ΔΕΝ σε χαρικα καθολου φετος.........ΕΛΑ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΡΕ ΓAΜΩΤΟ......... ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕΕΕΕΕΕ |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|