![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Να αλλάξει πάραυτα ο τίτλος του θρεντ και να γίνει: "Η θετική επίδραση της σύλληψης της Χ.Α. στην ατομική αυτογνωσία και την ομόνοια του φόρουμ!"΄ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γιατί και που έγινε μαντάρα το φόρουμ Κώστα;;;;; Τόν καιρό που ούρλιαζες να ξεσηκωθούμε ήταν ώριμη σκέψη;;;; Τόσα χρυσαύγουλα που βρήκαν καταφύγιο (μοναδικό ποσοστό σε μοτοφόρουμ!!!!!!) έγινε από αφέλεια;;; Γιατί αρμενίζουμε στραβά Κωστή;;;;; Αν δεν είχαν μαντρώσει τα αποβράσματα θα ήσουν στη ρότα σου;;; Την προφανή υποτίμηση της νοημοσύνης μας από τα "είδη" την θεωρείς φυσική και είναι στραβαρμένισμα που τους κράξαμε;; Δηλαδή ο πάγκαλος που τόσο σιχαινόσουν είχε κάνει μεγαλύτερα εγκλήματα από τα σκουλήκια;;; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ειμαι και εγω μεσα στην μανταρα....... Αλλα αυτο δεν αλλαζει την ουσία. ... Νεα παιδια και οχι μονο, που γνωρισαμε εδω μεσα......με αφορμη μοτοβολτες κλπ, την εκαναν με ελαφρα πηδηματακια και μεγάλο ρόλο σε αυτο, επαιξαν τα πολιτικα θεματα Το συμπερασμα μου γραφω. ....μπορει να κανω λαθος |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μπορεις να περιορισεις τα θεματα στην δημοσια συζητηση? ΟΧΙ! το οτι ειναι ''τοπος δημοσιας συζητησης'' που θεμα εχει τις μοτοσυκλετες BMW δεν σημαινει οτι απαγορευεται να συζητας για χοντα....ουτε φυσικα περιοριζεις τα θεματα μονον σε μοτοσυκλετιστικα........ Για ποια καταστροφη μιλας βρε Κωστα.......εχεις προσεξει τι σελιδες γραφονται στα θεματα επικαιροτητας? αν κανεις ενα γυρο θα διαπιστωσεις οτι ειναι και περισσοτερα και ογκοδεστερα απο τα της μοτοσυκλετας θεματα....... Και τελικα, το εχω ξαναπει, οι δημοσιες συζητησεις δλδ τα φορα δεν ειναι για να μονον για να περνανε ομορφα οι συμμετεχοντες σε αυτες(-α), ειναι για να ανταλασσουν αποψεις, να αντιπαραθετονται, να φωναζουν, να διαφωνουν.......... και αν δεν του αρεσει καποιου η ''Χ'' συζητηση απλα δεν ξαναπαει........ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τρίτο πληθυντικού ε?
Εμ τι να κάνωμε... Πανε κ 35 χρόνια που αφήσαμε τα θρανία.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γλώσσα (ΣΤ Δημοτικού): Ηλεκτρονικό Βιβλίο
Επειδή το διορθωτήρι στο υπογραμμίζει δεν σημαίνει πως είναι κι έτσι. Τουλάχιστον εσύ κοιτάς και τον τυφλοσούρτη... είναι μια πρόοδος κι αυτό. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πολλά παιδιά και για ανάλογους λόγους αλλά από την άλλη πλευρά, επίσης έφυγαν. Δεν έχει σημασία. Το φόρουμ δεν πάσχει από μέλη. Αν σ' αρέσει μένεις, αν όχι πας παρακάτω. Απλά πράγματα. Τόσο απλά που όλοι καταλαβαίνουμε, ότι αν κάποιος είναι φοβερά εγωπαθής δεν αντέχει την κριτική και τότε "φεύγει"... Στο καλό. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εξαιρετικά!!!!!!
Η πολιτεία ξεκάθαρα έχει καταδιώξει, συλλάβει και απαγγείλει κατηγορίες, εναντίον προσώπων ή και ομάδων που έχουν σε κρίσιμες κατηγορίες (όπως φόνος) παραδεχθεί την ενοχή τους. Επίσης αυτά τα εγκλήματα δεν είναι προσωπικού χαρακτήρα αλλά κοινωνικού και πολιτικού. Όταν λοιπόν κάποιοι εσκεμμένα λοιδορούν την πολιτεία και την εφαρμογή των νόμων, προσβάλλοντας το δημόσιο αίσθημα, τι τους αξίζει;;; |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|