![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πριν 8 χρόνια είχα την ευκαιρία να πάω να ζήσω στην Αστυπάλαια. Ο Βλαξ όμως κάθισε και άκουσε την αρραβωνιαστικιά! Και τώρα ούτε αρραβωνιαστικιά ούτε Αστυπάλαια. Πως το λέμε, ‘σκάσε τώρα και ρούφα το αυγό σου μπούλη’… ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καλημέρα Βαγγέλη. Και ότι σε σκεπτόμουν για να κατέβω προς τα εκεί μπας και κεράσεις εσύ κάνα καφέ (έναν φτωχό εργαζόμενο) αλά με τα νεύρα που έχεις άστο καλύτερα. Θα δεχτώ καμιά προσφορά από κέντρο μέχρι Πάντειο. Αν και δύσκολο το βλέπω????? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τι να κάνεις Βαγγέλη υπομονή φιλαράκι και θα δούμε .
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Μια χαρά Βαγγέλη οι δικοί μας ρυθμοί είναι χαλαροί με όλη τη σημασία της λέξης. Σπίτι δουλειά 20χλμ διάρκεια 15' κάθε μέρα χειμώνα καλοκαίρι.
Η Θεσσαλονίκη κάτι πίνει κάτι διαφορετικό αναπνέει, ακόμη και το κέντρο της αυτή την ώρα έχει χαλαρό βηματισμό ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Με φίλους σαν και εσάς όλα είναι ποιο ωραία και γαλήνια. Να ήσαστε καλά. ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τώρα πια Σοφία έχει έρθει και ο κορεσμός και από θέμα ηλικίας αν θέλεις και από θέμα οικογένειας τι άλλο να θέλω είμαι πλήρης άσε με στην ησυχία μου Ζάκυνθος και πάλι Ζάκυνθος . ![]() |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες Τρίτη 07 Δεκεμβρίου 2010 | gsmaniac | Μια καλημέρα είναι αυτή | 437 | 08-12-2010 05:44 |
| Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες Κυριακη 5 Δεκεμβρίου 2010! | gsmaniac | Μια καλημέρα είναι αυτή | 216 | 06-12-2010 02:51 |
| Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 223 | 04-12-2010 05:07 |
| Καλημέρες,Καλησπέρες & Καληνύχτες-Τριτη 6 Ιουλίου- 2010 | commander | Μια καλημέρα είναι αυτή | 101 | 07-07-2010 03:31 |