![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δεν ειμαι βεβαιος για το πως κατεληξες στο παραπανω συμπερασμα. Στη δικη μου μηχανη το πισω φρενο μεμονομενα ειναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ! Αν ηθελα να περιγραψω τη λειτουργια του θα ελεγα οτι παιζει σαν υποβοηθηση του μπροστινου. Δηλαδη, οταν παταμε το πισω φρενο, η δυναμη που απαιτειται στη μπροστινη μανετα για φρεναρει η μοτοσυκλετα ειναι κατα πολυ μικροτερη. Για τη συζητηση που εγινε για τον ζεστο αερα απο τα ψυγεια, οταν η μηχανη κινειται με λιγα χιλιομετρα και το βεντιλατερ δεν λειτουργει, ο αερας ζεσταινει τα ποδια. Οταν το βεντιλατερ λειτουργει ρουφαει αερα απο τη τρυπα πανω απο τα μπουτια και τον βγαζει προς τον κινητηρα. Αν ειχα λιστα με πραγματα που θα ηθελα να αλλαξουν στο Varadero, το παραπανω δεν θα ηταν μεσα σε αυτη.... |
|
|
|||
|
|||
|
Το Varadero καίει στα μπουτάκια? Απο πότε?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ελα μου ντε??10 χρονια με δαυτα,δεν καταλαβα ποτε τιποτα απο ζεστη....
|
|
|
|||
|
|||
|
Τα δικά μου τα καίει κάθε μέρα που παίρνω του αδερφού μου Τα ψυγεία είναι στο πλάι και όταν μπλέξεις σε κίνηση νιώθεις την απαγωγή θερμότητας μια χαρά-χαρούλα![]() ![]() Όποιος θέλει , πίνουμε καφεδάκι και πάμε μια βολτίτσα 10λεπτη και μετά διαφωνεί.... Τώρα στις ζέστες, έτσι!!! ![]() ![]() Σοβαρά τώρα, τη ζέστη του κινητήρα τη νιώθεις σε όλες τις μηχανές, ειδικά αμα μιλάμε για 650 και πάνω σε κυβικά. Στο παπί , μόνο στην εξάτμιση καίγεσαι! Το θέμα είναι που νιώθεις τη ζέστη και πόσο ενοχλητική είναι. Στο Vara , είναι πολύ ενοχλητική. Στο GS είναι έντονη πάνω από το τιμόνι και πίσω από τη ζελατίνα, λόγω ψυγείου λαδιού εκεί μπροστά, αλλά ΔΕΝ την νιώθεις, εκτός αν βάλεις χέρι εκεί. Επίσης αν φοράς χαμηλό παπούτσι (όπως το καλοκαίρι) και κοντό παντελόνι (όχι σορτσάκι) μετά από 30' στην κίνηση καίνει τα κολάρα της εισαγωγής, όμως η ενόχληση (σε μένα πάντα) είναι μικρότερη γιατί μιλάμε για αστραγάλους. Στο 1050 ένιωθες μια ζέστη γενικώς, ειδικά με τον ανεμιστήρα σε λειτουργία. Όχι κάπου εστιασμένη. Αυτό μπορεί να είναι χειρότερο σε κάποιες περιπτώσεις (ακινητοποιημένος κλπ) αλλά γενικά δεν ενοχλούσε πολύ. Στο Vara όμως, η ζέστη είναι έντονη συνεχώς στα μπούτια. Δε μιλάω για κάψιμο, αλλά για έντονη ζέστη και ... επίπονη εφίδρωση
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δεν επιτρέπει επεξεργασία για κάποιο λόγο
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Last edited by GeorgeP; 20-07-2011 at 11:46. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δεν μπορώ θα την πω την μπινια …..!
![]() Τα χιλιομετρα αυτά τα εκανες με τρεις μηχανες ?????? ![]() ![]() Γιατι εμεις τα κανουμε με μια!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ειτε μια μηχανη ειτε τρεις σε 10 χρονια τα 250,000κμ καλυπτονται με τον ιδιο τροπο!!!! ![]() Σιγα να μην καθομουνα με μια μηχανη για 10 χρονια οταν την πρωτη (2000) απο την τριτη (2007), εφοσον μιλαμε για το ιδιο μοντελο, τις χωριζει ενα τεχνολογικο χαος!!!! Καρμπυρατερ-->ψεκασμος, αναρτησεις, πλαισιο, αισθητηρες, καταναλωση, ABS, βαρος κινητηρα κ.α.Εσεις βεβαια που τα τελευταια 10 χρονια καβαλατε τα ιδια περσινα ξυνα σταφυλια, αφου τιποτα δεν εχει αλλαξει στα GS περαν απο εναν 2πλο εκκεντροφορο, ποιος ο λογος να γραψετε 250,000κμ με τρεις μοτοσυκλετες? καλη ειναι και η μιά!!!!!! ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δεν ξέρω αν μιλάς για σένα.... Εμένα το μυαλό μου μια χαρά είναι. Αν δε νιώθεις τη ζέστη των ψυγείων του Varadero, μάλλον το συνήθισες. Ανέβα και σε άλλη μοτό να δεις τη διαφορά και μετά τα λέμε. Αν στέλνανε τον αέρα αντίθετα, απλά δεν καβαλιέται η μηχανή. Αλίμονο.... Όμως τα ψυγεία είναι εκεί και ζεσταίνουν!!! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τελευταία νέα απο την Λιβύη | bloger73 | Επικαιρότητα | 11 | 18-03-2011 22:22 |
| "Η Τελευταία Ομιλία (Ράντυ Πάους)", κι άλλη τροφή για σκέψη... | gemara | Διάφορα | 8 | 06-11-2010 14:07 |
| ΠΩΛΕΙΤΑΙ R 1200 GS ADVENTURE 4/09 Η' ΑΝΤΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ R 1200 GS SPECIAL EDITION 09 | jmar | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 40 | 11-10-2010 17:13 |
| Τελευταία για το r1200gs | sakmant | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 5 | 06-07-2010 18:31 |
| F650GS H Τελευταία εξόρμηση | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Χωμάτινες εξορμήσεις | 3 | 24-01-2010 13:45 |