![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Σ' ευχαριστούμε Δημήτρη που μοιράστηκες τα συναισθήματα αυτά μαζί μας. Βέβαια ο συναισθηματικός πλούτος που πηγάζει από τους Άγιους αυτούς τόπους, ίσως να μην μπορεί να μεταφερθεί γραπτά... Σίγουρα είναι μοναδική εμπειρία. Πολλά χρόνια τώρα ψάχνω την ευκαιρία και ακόμα δεν τα κατάφερα... Να σε καλά και να κρατήσεις βαθεία ότι θετικό μπήκε εκείνη την ημέρα μέσα σου.
|
|
|
|||
|
|||
|
Πράγματι Δημήτρη,
Οι εμπειρίες που αποκτά κάποιος, όταν επισκεφτεί το «Περιβόλι της Παναγιάς», είναι πάμπολλες, και δύσκολες μπορούν να μεταφερθούν με το γραπτό λόγο.... Τα συναισθήματα είναι πολλά, αλλά και οι εικόνες πιο πολλές... Τοπία, τοποθεσίες αλλά και τα ίδια τα μοναστήρια, σκήτες δημιουργούν ένα σενάριο το οποίο δεν το χωρά και δε το χορταίνει ο ανθρώπινος νους..!!!! Άλλωστε οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.... Μπορεί να σας φαίνεται λίγο τραβηγμένο, αλλά σε αυτά τα μέρη, η ανθρώπινη υπόσταση, αποκτά άλλο νόημα και ο ψυχισμός του καθενός μας, «γαληνεύει» και έρχεται σε αρμονία με το ίδιο το «είναι» μας.... Θέλω πάλι να ευχαριστήσω το Νίκο τον Φούτζι, που με έφερε σε πρώτη επαφή με αυτόν τον «άγνωστο κόσμο», και όπως υλοποίησε όλα τα διαδικαστικά ώστε να μην έχουμε κάποιο πρόβλημα στις μεταβιβάσεις στις Μονές.... Δημήτρη μου, άντε και στην επόμενη μας επίσκεψη στο Περιβόλι ..... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
μακάρι να τα καταφέρω και εγώ κάποτε...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
ζήλια .......................
|
|
|
|||
|
|||
|
Πολύ ενδιαφέρον το ντοκυμαντερ !
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βολτιτσα στο Ποικίλο Όρος | Epsime | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 14 | 11-03-2011 08:01 |
| Χριστουγεννιάτικη Φαντασία στον Εθνικό Κήπο (έως τις 6 Ιανουαρίου (ώρες 10.00 έως 17. | MARK | Πολιτισμός | 2 | 24-12-2010 22:03 |
| To GS Forum ταξιδεύει στο Ντουμπρόβνικ 27 έως 31-10-2010!!! | Arkas | Ταξίδια στο εξωτερικό | 123 | 29-09-2010 13:53 |
| Ξυλόκαστρο 27/6 έως 2/7/10 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 36 | 16-07-2010 00:58 |
| R80 GS έως R1200gs | kostas_366 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 18 | 08-04-2009 10:34 |