![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
εγώ πάλι γιατί νοιώθω αυτό?
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αντε ρε Χρηστάρα γιατί νόμιζα ότι είμαι μόνος μου...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ο ποιητής θέλει να πει ότι είμαστε στο post 111 και από το post 26, έχει γράψει ότι ο πωλητής είναι ο Kein. Και μετά το επανέλαβα στο post 50. Και ακόμα δεν έχει αναφερθεί πεντακάθαρα το όνομα. Ούτε καν από τον ίδιο τον αγοραστή. Είναι ο Kein. ![]() Σαν τον Πύρρο Δήμα ένα πράγμα. Τί τρομολαγνεία είναι αυτή με την έκθεση των ονομάτων...??? ... και τις πηγές μας... ![]() Στην συνέχεια ο ποιητής, έκανε ένα λογοπαίγνιο στα γερμανικά 'kein motor' , που σημαίνει 'καθόλου μηχανή' και στα Ελληνικά 'Κάιν και Άβελ' από τον 'φόνο' του - ενδοforumικά αδελφού - σε αδελφό. Με Kein - Κάιν το όνομα του πωλητού. Ελπίζω μόνο να σας άρεσαν οι στίχοι μου
Last edited by ckk; 28-11-2011 at 18:21. |
|
|
|||
|
|||
|
ευχομαι να μην βρεθει ποτε κανεις στη θεση του Γιωργου και να χρειαζετε να διαβαζει περιεργα τετοια σχολια...τοτε ισως το καταλαβει ..
|
|
|
|||
|
|||
|
ποιητη... μας ξεσκισες
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Γιατί είσαι καλό παιδί... Όχι σαν εμάς τα Β.Π. αλητάκια... (γειά σου ρε Μανιακέ) ![]() ![]() Πάντως έχεις μπλέξει. Το καλύτερο στο γράφουν όσοι σου έγραψαν να μιλήσεις με δικηγόρο. Και μέχρι τότε ή βγει και μιλήσει ο Kein, ούτε cent. |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
φιλε μου Πρε,
δεν με πειραζει που τα γραμματα ειναι πρασινα..., αυτο το καταπινω,(αν και Πειραιωτης...) βαλε ομως λιγο πιο μεγαλα... δεν τα βλεπω, η ηλικια βλεπεις... εμενα με εχει πειραξει στα ματια μονο(ελπιζω...) |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Παναθηναική ονειρεμένη νύχτα...!!! | CPretenteriS | Αθλητισμός | 12 | 01-04-2011 09:51 |
| Στο εξωτερικό καταλαβαίνεις τι σημαίνει Έλληνας! Υπερηφάνεια, αλλά και θλίψη για ... | ckalfas | Ελλάδα | 3 | 12-02-2011 00:15 |
| Τα Άγια Θεοφάνεια - Xρόνια Πολλά !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 19 | 08-01-2010 19:38 |
| Ένα ονειρεμένο πλωτό σπίτι | skippybi | Κόσμος | 8 | 02-10-2009 21:23 |
| Ποτέ μην κρίνεις κάποιον από την εξωτερική του εμφάνιση! | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 31 | 03-06-2009 01:42 |