![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() τρελός, -ή, -ό
![]()
![]() ![]() [ ![]() ![]() [ ![]() ![]() τρελός αρσενικό, τρελή θηλυκό[ ![]()
Απόσπασμα:
Και μόνο η σκέψη μετράει............................ ![]() Κουλουράκια δεν φτιάχνω............................ ![]() Πάντως νηστικοί δεν θα μένετε........................................ ![]() Θα έκανες τα πάντα για να απαλλαγείς απ΄αυτόν εεεεε; Λέλοι - λωλοί είναι Κώστα μου αλλά δεν το παράδέχονται....................... ![]() ![]() ![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() αφού 1200 έχεις.................. ![]() Λοιπόν για τιμωρία αναλαμβάνεις εφεξής να κρατάς το λάβαρο ψηλά " ![]() ............................................ ![]() ![]() ![]() Η Κρήτη φίλε είναι πάντα στα σχέδια, αυτή η πίστα Χανιά-Σφακιά-Ανώπολη θα πρέπει να ξαναγίνει παρεϊτσα............... ![]() Υ.Γ. Τα πειράγματα απαιτούνται, επιβάλλονται και μπορούν να συνεχιστούν ελεύθερα δεν παρεξηγούμαι......................... ![]() Last edited by Xanthi; 12-03-2013 at 11:15. |
|
|||
|
|||
![]()
Ο προεδρος και ο γραμματεας του λελος τιμ........αναμενουν κινησεις σας
![]() ![]() Το μονο καλο στην εμπλοκη της Ξανθουλας, σε ενα γκρουπ ΑΓΟΡΙΩΝ......ειναι οτι βγαζουν τον λελο που κρυβουν μεσα τους ![]() Σιδεροκεφαλη Ξανθη..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου Γιάνναρε!!!!
Πολύ κάνω κέφι που γούσταρες κι άλλο τόσο ζηλεύω που δεν ήμουνα κοντά σας! Πάντα τέτοια ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπααααα
![]() ![]() ![]() ![]() Στο χώμα είμαι αργός (αν και το πάω σχεδόν παντού ![]() στην άσφαλτο είμαι λίγο καλύτερος ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|