![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=CPretenteris;168062]Για να μην κάθεστε να μαθαίνετε Γερμανικά, για να εγγραφείτε μπορείτε να απευθυνθείτε στην εταιρία Ζαμπέτας στη Θεσ/νίκη ���� ������ - ���������� - ������������� - ������������ - �������� και ζητείστε να γίνετε μέλη στην ADAC. Θα σας εξυπηρετήσουν αμέσως. Ακολουθήστε τη διαδικασία όπως θα σας την περιγράψουν και του χρόνου (στην ανανέωση) δε θα τους χρειαστείτε πλέον.
QUOTE] Καλα απο εξυπηρετιση ειναι το κατι αλλο!!! Εχθες το βραδυ αργα τους εστειλα ενα email και σημερα το πρωι μου απάντησαν. Και οταν δεν με βρήκαν με πήραν στο κινητο για να με ενημερώσουν. Ολα έγιναν τηλεφωνικά γρήγορα και απλα. Σε 15 ημέρες θα έρθει η κάρτα μέλους και τοτε θα πληρωσω. Και αν δεν τα "παω" καλα με τις πληρωμές στο ιντερνετ μου είπαν να μου δώσουν εναν λογαριασμο δικο τους να τα καταθέσω για να γίνει η αναλυψη απο τους Γερμανους που συνεργάζονται χρόνια!! Αψογα ολα!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
ωραίος!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
[quote=danaos;168389]
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Πολύ καλησπέρα σας καταρχήν , ήθελα να σας ρωτήσω αν ισχύει το ότι ασφαλίζουν και για κλοπή της μηχανής εντός Ελλάδος ????
|
|
|
|||
|
|||
|
ΟΧΙ. Ο(και όχι "η") A.D.A.C. είναι κάτι αντίστοιχο με την Ε.Λ.Π.Α. Δεν ασφαλίζει (με αστική ευθύνη, μεικτή κλπ) αλλοδαπούς. Ασφαλίζει μόνο το φυσικό πρόσωπο άσχετα με το τι όχημα οδηγεί.
|
|
|
|||
|
|||
|
Αρκεί το όχημα που οδηγεί να είναι στο όνομα του και όχι ξένο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δεν είναι ανάγκη να είναι στο όνομά του το όχημα. |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν είναι ανάγκη να είναι στο όνομά του! Μπορεί να είναι ακόμα και ενοικιαζόμενο... Αρκεί να το οδηγεί αυτός!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ή και του γείτονα!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
κάντε σας παρακαλώ έναν κόπο και διαβάστε το thread από την αρχή. Θα σας λυθούν όλες οι απορίες!
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Κυκλοφοριακή Αγωγή - Οδική Παιδεία : Ανοιχτή Συζήτηση - Ιδέες - κ' σχόλια | riko46 | Διάφορα | 4 | 08-01-2009 11:39 |