![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Σε όλα τα κράνη ταιριάζει .... Μια μικρή αναμονή, αν ενδιαφέρεσαι να μπεις στη λίστα, για ομαδική αγορά, με την προνομιακή τιμή των 245 € ...... ![]() ![]() ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
Που και πως μπαινω στη λιστα?
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σε όλους....
Προφανώς έχουμε μαζευτεί αρκετοί ενδιαφερόμενοι για MIDLAND BT2. Εγώ θέλω 4 set. Ποιός αναλαμβάνει την παραγγελία ? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Για πληροφόρησή σας (του τρόπου της ομαδικής) ανατρέξτε στις αρχικές σελίδες του post. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Για να ξεκινάμε σιγά σιγά να φτιάχνουμε μια λίστα συμπληρωματικής παραγγελίας για τις ΒΤ 2.... ΛΙΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ (ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ) ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΝΔΟΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ MIDLAND BT2 1. Arkas
2. nsepas 3. zervas 4. theo 5. ;;;;;; |
|
|||
|
|||
![]() ΛΙΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ (ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ) ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΝΔΟΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ MIDLAND BT2 1. Arkas ---------------> TWIN set 2. nsepas --------------> ;;;;;; 3. zervas --------------> ;;;;;; 4. zervas --------------> ;;;;;; 5. theo ----------------> ;;;;;; 6. Mits70 --------------> TWIN set 7. ΓΙΑΧΑΛΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ----> ;;;;;; 8. ????-----------------> ;;;;;;
. |
|
|||
|
|||
![]()
μπράβο στα παιδιά του φόρουμ και στον Σαββίδη που με αυτή την συνεργασία-φιλια κανουν το καλητερο χρηματικα και ποιοτικα για έμας τους μοτοσυκλετιστες!!!κρίμα γιατι δεν πέρνει χαρτες ανάβασης θα επερνα και εγω....
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΣΥΝΕΝΟΗΣΗ
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σε όλους.
Είδα πως μπήκα στην λίστα για την midland bt2. Υπάρχει όμως πρόβλημα σχετικά με την παράδωση επειδή στίς 20 Ιουνίου φεύγουμε ταξίδι και θα την ήθελα τουλάχιστον μια εβδομάδα πρίν. Διαφορετικά θα πρέπει να την αγοράσω μόνος μου. Προφανώς αυτό ισχύει και για τον theo. Αν μπορεί ό Arkas να μου απαντήσει........ |
![]() |
Tags |
bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Test Midland BT2 | syan | Διάφορα | 10 | 26-03-2009 18:44 |