![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ax......
![]() ![]() ![]() ![]() Αν δεν βαλει το χερακι του ο θειος βασίλης ΤΙΠΟΤΑ δεν γίνεται ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() μου αρεσει που παραγγειλαμε ΟΛΟΙ....χωρις να σκεφτουμε ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕς....λυσεις,,,, ![]() ![]() ![]() ![]() Πηρα σήμερα ενα τηλεφωνακι τον ...ηγουμενο του θέματος ![]() ---Καλά ρε....μπιπ..... ![]() ![]() ---Το υλικο που θα χρησιμοποιησουμε κυριε Βασίλη ![]() ![]() ![]() ---μπορει να γίνει ποιο....χοντρο???(αλλα να μην χασει σε λειτουργικότητα) ---δεν ξερω θα ρωτησω τον ανθρωπο και θα σου πω ![]() η απαντηση ηρθε πριν απο λιγο ![]() ![]() ![]() προλάβαμε την ΠΑΡΑΓΩΓΉ και θα είναι λιιιιιγο (χιλιοστα) πιο φαρδυ ετσι ωστε και να αντεχει τις κακουχιες εμας των χιλιομετροφάγων και των χωματερων ![]() ![]() ![]() ![]() Άντε....πάλι σας έφτιαξα ![]() ![]() ![]() ![]() ασχετο.... ευτυχιε σου στελνω ονομ/μο τηλ.κ.τλ. σε pm.... ![]() και πάλι αν και στα εψαλα και στο τηλεφωνο.....μπράβο για την όμορφη πρωτοβουλία ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τα λεφτα παιδια ποτε και που τα δινουμε?
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ελπίζω να σε καλύπτει αυτό ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Egefalikos ok!
Ευχαριστώ Ευτύχη! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ...?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι προλαβαίνεις να πάρεις και εσύ γιατί θα παραγγείλω παραπάνω κομμάτια. Postare πόσα κομμάτια θέλεις και μετά στείλε μου και με PM τα στοιχεία σου όπως αναγράφω στην σελίδα 13.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ΒΑΛΕ ΜΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑ 2 ΚΟΜΜΑΤΙΑ… ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΟΚ.
Τώρα περιμένω τα στοιχεία σου με ΠΜ. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πωπω "δώσιμο" τον stukas
![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
επισκευή ball joint (?) | dtz | Τεχνικά θέματα διάφορα | 22 | 31-12-2010 11:42 |