![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπάμπη όσο κάποιος ξαποσταίνει ένας άλλος συνεχίζει και πάλι κάποιος άλλος θα τον ξεκουράσει. Συμφωνώ απολύτως. Δεν αλλάζει κανείς και ούτε θέλω να αλλάξει. Να κρυφτεί στο λαγούμι του θέλω και να μην απειλεί τα παιδιά μου όταν χαίρονται τη ζωή και παλεύουν γι αυτή. ΔΕΝ πρέπει να είναι μέλη κανενός φόρουμ και κακώς δεν τους διαγράφουν. Έχουν παραβεί τους σοβαρότερους κανόνες όχι μόνον του φόρουμ, αλλά της κοινωνίας. Το γιατί δεν το κάνουν είναι μια πολύ μεγάλη ιστορία... άσε να λέμε κάτι και στα γεράματα.
Χάρη, μην ξεχνάς πως και τον Αχιλλέα στον Χελμό τον βάπτισε η μάνα του!!! Εντάξει, εμένα η δικιά μου δεν με κράταγε απ' τη φτέρνα!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Εγω πιστευω οτι ο χαρακτήρας όλων μας κρίνεται εδω μέσα ,
Οταν ειμαστε μια ανοιχτή παρέα φυσικό ειναι να υπάρχουν διάφορες απόψεις εκνευρισμός και επιθετικότητα απο διάφορους, Το ποιο σωστο ειναι οτι μετά ξεχνιέται και πάμε για αλλα ,,,,το θέμα ειναι να υπάρχει αυτή η διάθεση όμως απο ολους μας όχι απο τους διαχειριστές Οταν ο άλλος όμως σε ονομάζει πίθηκο και το forum μένει απαθείς τοτε ύπαρξη θέμα για ΜΕΝΑ Last edited by AKIS_21; 02-10-2013 at 16:35. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εδω καποιοι μιλανε να μην ανεβαζονται πολιτικα θεματα διοτι ειναι ενα μοτοσυκλετιστικο φορουμ, διοτι τα πολιτικα χαλανε τις καρδιες μας και διοτι διωχνουν τα μελη........και οι ιδιοι ανεβαζουν θεματα πολιτικα και μαλιστα καποιοι απο αυτους παρακινουν/εξωθουν τα μελη σε επαναστασεις επειδη εκλεισαν την ΕΡΤ....... ![]() Μην τρελαινεσαι, κι όπως λες κι εσυ, ξεπερασε το και παμε για αλλα. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εγώ έγραψα αυτά που ένιωθα εκείνη την ώρα χωρίς καμμία πολιτική τοποθέτηση...ούτε μέσα στο ποστ μίλησα πολιτικά....στο φορουμ άμα θυμάμαι για πολιτική έχω να μιλήσω απο τότε που υποστήριζες τον ΓΑΠ και εγώ σου έλεγα άλλα....έπεσες έξω εκεί /.....το παραδέχτηκες πριν λίγο καιρό..... Βασικά μην γράφεις ανακρίβιες at least για μένα.... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Η παρακινηση σου δε αυτη ειναι παρανομη και αντισυνταγματικη.......αν θελεις και την νομικη αποψη την οποια εψαξα αντιγραφωντας το γραπτο σου εκεινη την εποχη που το εγραψες και ρωτωντας δυο δικηγορους, ετσι, για να σιγουρευτω εγω κι οχι για κανεναν αλλο λογο. Το οτι δεν το εννουσες πολιτικα ειναι διαφορετικο, αυτο που εγραψες ηταν καθαρος πολιτικος λογος.......μην με αναγκασεις να κανω copy/paste τα γραφομενα σου..... Δεν γραφω ποτε ανακριβεις για τιποτα και κανεναν...........παταω επανω σε αυτα που γραφετε, οπως εκανα και με το δικο σου το γραπτο. Για τον ΓΑΠ επεσα εξω στο οτι θεωρησα οτι ειχε καταλαβει οτι επρεπε να αλλαξει αυτη η χωρα πιστευοντας οτι θα κανει πραγματικοτητα τις διαρθρωτικες εξαγγελιες του για το Ελληνικο κρατος. Μια απο αυτες, υπονοουμενη, ηταν και η ΕΡΤ. Δεν τα εκανε, κριμα......εκει επεσα εξω μονον. Βασικα διαβαζε προσεκτικοτερα at least εμενα......δεν ειμαι σαν τους αλλους, δεν πεταω πυροτεχνηματα
Last edited by GeorgeP; 02-10-2013 at 22:53. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Γιώργο συγνώμη τώρα αλλά πραγματικα........................................ Για να καταλάβω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ....πήρες το πρωταρχικό μου ποστ....και το έδειξες σε δικηγόρους?????/ και αυτοί σου είπανε τι???????ότι είναι παράνομο???? αντισυνταγματικό??????Μήπως έγραψα και κανένα μανιφέστο?????? Γιατι το έκανες???? θέλω να μου πείς ειλικρινά, για ποιο λόγο????? Με στεναχώρησες πολύ......με ξενέρωσες..... ας το κράταγες για τον ευατό σου...... η εναντίωση του κλεισίματος ενός δημόσιου οργανισμού.....και το κάλεσμα μου για "επανάσταση" εσύ το βλέπεις σαν πολιτικό λόγο?????επειδή διαφώνησα με το κλέισιμο της ΕΡΤ??????? που είνα το παράνομο???? Άργησα να το καταλάβω.....αλλά εδώ μέσα πρέπει τελικά να φυλάγεσαι απο παντού..... Πραγματικά δεν ξέρω τι να πώ......π ρ α γ μ α τ ι κ ά!!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Ξέρεις κάτι οταν εμένα μου στέλνουν πμ για να σταματήσω την αντιπαλότητα που είχα με τον πασχαλη και την σεβάστηκα πίστευα οτι το ίδιο θα έκαναν και με τον κύριο απο το κερατσινι η έστω να κλείδωναν το νήμα ,,,,,δε ειναι πρώτη φορά που καποιος εχει τοσο θράσος προς κάποιους άλλους πιστευω οτι έπρεπε να δράσουν νωρίτερα το κακο εχει γινει ήδη
|
|
|
|||
|
|||
|
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Αν εχεις να πεις κατι πες το μην ντρεπεσαι........
|
|
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|