![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Γιατί η ζωή θέλει καλοπέραση .
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
αλλα οχι χιονι και ζηλευω βαλε ποτο και εφτασα
|
|
|
|||
|
|||
|
παψε ποια γκρινιαρι!!! ![]() Απόσπασμα:
ετοιμο το εχω ελα !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Aυτη τι στιγμη ακουω αυτο που ειναι μεσα στο cd armin van buuren!!! κοματαρα! |
|
|
|||
|
|||
|
Ακούσατε... ακούσατε.... επειδή το GS έχει ζοριστεί με τα κρύα.... κι επειδή φορτιστή ακόμα δεν έχω... αποφάσισα να πάω μέχρι την πλατεία Μαβίλη να το φορτίσω...
![]() Λοιπόν... γύρω στις 22:00 θα βρίσκομαι εκεί με το συμφορουμίτη Δημήτρη (dimitrisb) οπότε θα χαρούμε να έχουμε στην παρέα μας και άλλους συμφορουμίτες για να πούμε καμιά π@π@ρι@ που λέει και ο γνωστός και μη εξαιρετέος... ![]() Το μαγαζί λέγεται Jimas Ginger και βρίσκεται στη Δορυλαίου 10-12, Πλατεία Μαβίλη, Αθήνα Όποιος επιθυμεί να έρθει ας μου κάνει ένα τηλέφωνο ώστε αν μαζευτούμε μπολικοι, να μας κρατήσει μπάρα ή τραπεζάκι ο Μιχάλης !!! ![]() Φιλιά... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
22:30 θα είμαστε εκεί τελικά...
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλή "ξήγα" και καλά ξίδια
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλό βράδυ σε όλους . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Πολλές Καλησπέρες από dimitrisb... Mihalis Tzimas... και την αφεντιά μου...
![]() Παγώσανε τα.... μου με το τζινάκι.... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες Κυριακη 5 Δεκεμβρίου 2010! | gsmaniac | Μια καλημέρα είναι αυτή | 216 | 06-12-2010 02:51 |
| Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010! | manosamos | Μια καλημέρα είναι αυτή | 222 | 05-12-2010 05:17 |
| Καλημέρες Καλησπέρες & Καληνύχτες Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 223 | 04-12-2010 05:07 |
| Καλημέρες, Καλησπέρες & Καληνύχτες - Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010 !!! | katsanakis | Μια καλημέρα είναι αυτή | 331 | 03-12-2010 04:39 |