![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τα προγράμματα δεν είναι εκπαιδευτικά, είναι κάθε λογής (περίπου 3,000 προγράμματα), απευθύνονται όμως σε εκπαιδευτικούς λόγω των τιμών που έχει πάρει η εταιρεία από την μητρική. Μακάρι να μπορούσα και να είχα άκρες στο supermarket να ψωνίζαμε όλοι στο supermarket τα μηνιαία με 1ευρώ - δεν έχω όμως....η μοίρα βλέπετε... |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Γειά σου ρε Μιχαλιό ... ![]() Φτάνει η καλή σου πρόθεση ... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
H Budget rant a car SKIATHOS σας προσφερει 20% εκπτωση για την χαμηλη περιοδο απο 01/09 εως 31/05 και 15% στην υψηλη περιοδος απο 01/06 εως 31/08 σε αυτοκινητα και μηχανακια.
Η εταιρια μας εδρευει στη Σκιαθο απο το 1995 και βρισκετε 15 μετρα απο την εισοδο του λημανιου. Σε μας θα βρειτε το πιο ανανεωμενο στολο αυτοκινητων και μοτο. Τηλεφωνα κρατησεων το 2427029155 , 2427024410 , 6974013800 . fax: 2427024411 |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστουμε...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για τους φίλους του Gs Forum... Ξύλινα κουφώματα, ξύλινα δάπεδα και σκάλες εσωτερικού χώρου (ξύλινες και μεταλλικές) σε τιμές χονδρικής ή κοντά σε αυτή και σε κάποια προϊόντα και κάτω από την χονδρική. Είμαι σχεδιαστής μηχανικός μεγάλης ελληνικής εταιρίας του χώρου και έχουμε οδηγία να κάνουμε εκπτώσεις σε γνωστούς, φίλους και μόνο... Λόγω κρίσης...Η προσφορά ισχύει για το forum και για όλη την Ελλάδα... Ελπίζω να βοηθήσω κάποιο φίλο που κάνει σπίτι... Περισσότερες πληροφορίες με π.μ. (μην θεωρηθεί απλά διαφήμιση...)
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ευχαριστούμε Θανάση!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μπράβο Θανάση .
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
να ρωτησω εαν αυτες οι εκπτωσεις ειναι για τα μελη του φορουμ μονο η' και σε καποια ιδρυματα?
το ειχα ως δεδομενο οτι αναμεσα στα μελη πουλαγαμε σε καλυτερες τιμες ενεκα φιλιας. Η ιδεα παντως του ''μασωνισμου'' εμενα με βρισκει 1000000% συνφωνο. Το θεορω πολυ καλο σαν πλανο και εαν φτιαχτει σε υγειη βαση θα ειναι ''ιδεα'' για πολλα συνολα. Μπραβο |
|
|||
|
|||
![]()
Φϊλε Καγκελάριε, όπως ήδη έγραψα εργάζομαι στην εταιρία και δεν είμαι ιδιοκτήτης. Η οδηγία για καλύτερες τιμές είναι για τους γνωστούς των εργαζομένων στην εταιρία. Κάτι που δεν υπήρχε μέχρι σήμερα. Δεν έχω κάποιο γνωστό που να θέλει ανάλογα προϊόντα... Έτσι ακέφτηκα ότι μπορώ και θα χαρώ να βοηθήσω κάποιο φίλο του φόρουμ...
Υ.Γ. αν θέλεις μπορείς να διευκρινήσεις τι εννοείς 'ιδρύματα'?? |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οικονομικές λύσεις για την κρίση. | Xanthi | Επικαιρότητα | 9 | 11-12-2010 13:10 |
Οι Γερμανοί επωφελούνται από την ελληνική κρίση | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 01-06-2010 15:41 |
Η κρίση χτύπησε και την KTM!!!!!! | arisxios | Διάφορα | 44 | 18-12-2009 07:03 |
Πώς θα βγούμε απ' την κρίση ;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 14 | 25-07-2009 14:24 |