![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Ξανά άλλα λόγια να αγαπιόμαστε ![]() Καλή συνέχεια και σε σένα αγαπητέ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θυμάμαι όταν ήμουν πιτσιρίκι ότι γνωρίζαμε τον αστυνομικό της γειτονιάς μου κι εκείνος μας ήξερε όλους με τα μικρά μας ονόματα... αργότερα είδα τη γειτονιά μου να φλομωνει από τα δακρυγόνα, διότι είναι βαρετό να συνοδευεις το μαύρο μπλοκ, τροχάδην το εγκαταλείψεις και στήνεται μπροστά του για να αρχίσει η γιορτή με κροτους και με λάμψεις... είδα και το παλικάρι της ΔΙΑΣ να μου προσφέρει τη βοήθεια του για περάσω το καρότσι του μωρού πάνω από αυτοκίνητα που εμπόδιζαν την πρόσβαση στο πεζοδρόμιο...
και σιχτιριαζομαι με τους γιατρούς που εκμεταλλεύονται τους ασθενείς.... καλύφθηκες ΤΕΟΣΣ; άλλη φορά γράφε ευθέως. ούτε να αγιασεις δε σε αφήνουν! |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Γενικεύσεις με επαγγέλματα ή υπηρεσίες (πχ. Καλοί οι αστυφύλακες της ασφαλείας αλλά αυτοί της τροχαίας ή των ΜΑΤ … μαμιούνται , σαν να λέμε καλοί οι παθολόγοι αλλά οι ορθοπεδικοί και οι ογκολόγοι … το ίδιο ως άνωθεν !) δεν είναι σωστό να γίνονται. Έχω αναφέρει πολλές φορές ότι σε υβριστικά ποστ που προσβάλουν με τις γενικεύσεις τους, θα απαντώ σε ανάλογο ύφος. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σεντ φρομ αι αι αι αι αι πουερτο ρικο |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
επισης την κρατουν ολοι απο το δεξι χερι επειδη εχει δοθει εντολη απο τον επικεφαλης της διμοιριας , καθως το πληθος βρισκεται απο την δεξια τους πλευρα.οι υπολοιποι που ειναι πιο πισω στην φωτο και καθονται στη ευθεια κρατουν την ασπιδα-λογικα, αν και δεν φαινεται- απο το αριστερο χερι.... |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|