![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Λακη σε μαγαζι δε μας βαζουν πλεον γιατι.... τους φευγει ο μαγειρας μετα.. Θα φαμε σε κοτοπουλαδικο που ψηνονται μονα τους!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλέ μου άνθρωπε, πες μου σε παρακαλώ τι θα κάνουμε για να ξέρω να οργανωθώ... Μη με αφήνετε στο σκοτάδι...
![]() ![]() Δεν καταλλλαβαίνωωωω!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ποιός καταλλλαβαίνει Λάκη? Ούτε μεταξύ μας καταλλλαβαινόμαστε ![]() Το κορίτσι θα το φέρεις? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έλα ρε Σοφάκι!! Επιτέλους μία λογική και σοβαρή φωνή...
Η Σοφιάνα δεν ξέρει ακόμα αν θα έρθει, το πιο πιθανό είναι ναι. Πες στα άλλα τα ρεμάλια να μου απαντήσουν ρε Σοφία. Πλλλίζ... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μόλις μάθω σε ενημερώνω που να τους βρω η έρμη σέρνονται από φαϊ σε πιοτί ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!!! ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ |
|
|||
|
|||
![]()
Έλα Νίκο, γράψε και 'μένα.
Formula 1, δεν έχει Moto GP, δεν έχει Ας φάμε τουλάχιστον κανένα κοτοπουλάκι. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είχαμε αρκετά προβλήματα σήμερα
Δεν μπορούσαμε να τις μαζέψουμε Μας βγήκαν πολύ αλανιάρες ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Χαλλλαραααααα!!! Αμα επρεπε να οργανωθεις, θα σε ειχαν ενημερωσει!!!!!!!!! Καταλλαβες?????????????? ![]() ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
«Σκυλάνθρωποι» --- Γιατί δεν θέλουν τους Έλληνες; | dandre | Ελλάδα | 46 | 03-09-2011 03:17 |
Δεν υπάρχει ανεργία - Χέρια για δουλειά δεν υπάρχουν | mistos | Ελλάδα | 22 | 22-03-2011 01:08 |
Δεν είναι αυτό που φαίνεται | Hekima | Διάφορα | 8 | 19-11-2010 11:55 |
Το παλιό μνημόνιο-Η ιστορία επαναλαμβάνεται μετά 167 χρόνια | kgs | Ελλάδα | 6 | 08-10-2010 20:30 |
λίμνη τσιβλού,κεφτεδάκια και τα νερά της στυγος | kostas-patra | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 206 | 01-06-2010 22:24 |