![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Μήπως γνωρίζει κάποιος πως να αλλάξω το ΜΠΟΛ ΤΖΟΙ στο τελελεβερ ;
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
να αγορασεις απο τη ταπερ!!!!! για το αλλο δε ξερω |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Οι διαφορετικες αποψεις θα πρεπει να ειναι αποδεκτες κι απο ολες τις μεριες κι οχι να ζητουν αποχωρηση καποιοι οι οποιοι εχουν δαφορετικες αποψεις με εμενα.........θα πρεπει να σεβονται την διαφορετικη αποψη δεν νομιζεις? Δεν τρεχω σε κανεναν δικηγορο, ξαδερφη ειναι........ για τα ταξιδιωτικα υπαρχει ξεχωριστο νημα και ενοτητα........ σ.σ. Μηπως ρε θελεις να πεσει η επισκεψιμοτητα του φορουμ αυτου? διοτι μονον με μοτοσυκλετα δεν παει μακρια...δες του βαραντερο και θα καταλαβεις...... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() παω σε μια ξαδερφη μου ψυχιατρο, να πω για την περιπτωση σου....
|
|
|
|||
|
|||
|
....ρε αντί να καβαλατε την μοτοσυκλέτα σας κ να γουσταρετε
μας πρηζετε τα ουμπαλα.... το ####σατε το θέμα και σιγά σιγά έχετε βάλει να ####σετε κ το φόρουμ που σας φιλοξενεί....γράφοντας και προκαλώντας αιδιαστικα κ πικροχολα προς όλες τις μεριές μέλοι που ούτε καν τα έχετε δει...... "ρε άντε κ πήδηξτε μπας και ξελαμπικαρετε......" αηδία, εμετος και σιχαμα.... μπράβο σας |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
γεια σου ρΕ μπιλιιιιιιι.......
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Πηγαμε ηδη στους 90...
|
|
|
|||
|
|||
|
δεν εχει νοημα φιλε Γιαννη....
ολοι στην ιδια πλευρα ειμαστε..... σιγα μην κανουμε δημοσκοπηση....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
θα ηθελα να κανω μια παρεμβαση και να με συχγωρατε(και για την ορθογραφια μου)
το φορουμ ειναι σαν την καθημερινοτητα μας υπαρχουν πραγματα που μας αρεσουν και αλλα που δεν!!!!μας αρεσουν εγω προσωπικα ασχολουμε παντα με αυτα που μου αρεσουν οσο αφορα τα αλλα θεωρω οτι πρεπει να υπαρχουν για να με κανουν καλυτερο!!! αν ειναι προιοντα διαφορετικης αλλα λογικης αρχιτεκτονικης σκεψης απο την δικια μου αν ειναι ομως προιοντα χαμηλων και επιφανειακων κινητρων τα προσπερναω χωρις σχολιαζμο διοτι ετσι θεωρω οτι συμπασχω και βοηθαω αυτον που τα δημιουργει!!!!!!!! αυτα και παλι συγνωμη για την παρεμβαση |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|