GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 07-05-2010, 21:09
teo71 Ο/Η teo71 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2009
Περιοχή: ζωγραφου
Μoto: R 1200 GS
Προεπιλογή Απάντηση: Απάντηση & Παρελειπόμενα από μία αγγελία

Αρχική Δημοσίευση από Carduelis
Η εύκολη λύση είναι να γράφεις "μοναχικά χιλιόμετρα".

Με συγχωρείς αλλά, εκτός κι να εννοούσες κάτι άλλο και εγώ το παρερμήνευσα, αυτό είναι το πιο ανεμικό τσιτάτο που έχω διαβάσει. Η μόνη εύκολη λύση -αυτό που μπορούν να κάνουν όλοι ανεξαιρέτως- είναι να γράφουν ατέλειωτα κατεβατά στο πληκτρολόγιο.

( προς αποφυγή παρεξηγήσεων: αναφέρομαι γενικά και όχι ειδικά σε εσένα)

Ε όχι και αναιμικά τσιτάτα ο Carduelis.

Εδώ σκέφτομαι να εγραφώ στον φιλολογικό σύλλογο που έχει ιδρύσει για να απολαμβάνω τις αναγνώσεις που κάνει στους καταλόγους των εστιατορίων.
Reply With Quote
Παλιό 07-05-2010, 21:35
stavrouliasp Ο/Η stavrouliasp βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: Καβάλα

Παιδιά, σε γενικές γραμμές διάβασα μια πολύ όμορφη και πολιτισμένη διαφωνία, κάτι που δε το συναντάς και πολύ συχνά σε forum και πραγματικά χαίρομαι για αυτό...

Επί του θέματος πάντως, συμφωνώ με την άποψη του ιαγού.
Reply With Quote
Παλιό 08-05-2010, 18:31
Didos81 Ο/Η Didos81 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Ιωαννινα
Μoto: BMW GSA 1200 '08
Thumbs up Απάντηση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ & ΒΑΣΕΙΣ R1200GS/ADVENTURE

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από antonis1150GSA Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτο που κανεις ομως φιλαρακι θεωρω οτι δεν ειναι σωστο. Το παλικαρι πουλαει ενα αξεσουαρ σε καποια τιμη την οποια αυτος θελει...η αγγελια δεν εχει να κανει με το πόσο πωλειτε οτιδηποτε στην Γερμανια αλλα με το πόσο θα το αγοραζες εσυ στην Ελλαδα...επειδη εχω παρατηρησει οτι αυτο γινετε και σε αλλες αγγελιες όποιος θελει να αγορασει και τον ενδιαφερει ,τηλεφωνει στο παλικαρι που εχει ποσταρει την αγγελια και του κανει 1002 ερωτησεις (γι'αυτο γραφει το τηλ.)...Οι αγγελειες ΔΕΝ ειναι θεματα για συζητηση πιστευω, ειναι καθαρα θεμα εαν σε ενδιαφερει αυτο που πωλειτε η οχι.... Θελει καποιος να αγορασε??αγοραζει...Δεν θελει για τον α-β λόγο, δεν αγοραζει και δεν σχολιαζει......Ζητω συγνωμη για αυτη μου την παρεμβαση αλλα θεωρησα οτι επρεπε να το πω...

Σωστος...!!!!
Reply With Quote
Παλιό 09-05-2010, 10:20
Africaptan Ο/Η Africaptan βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Ηρακλειο
Μoto: Africa

Ρε παιδια, που τα ειδατε τα παζαρια; Μια ενημερωση εκανε το παληκαρι (οκ, ισως δεν ειναι δουλεια του, ομως προστατεψε καποιον αγοραστη απο περριτα εξοδα). Και να σας πω και το αλλο; Αναρωτηθηκατε ποτε οτι το καθε παληκαρι που πουλαει οτιδηποτε, ισως δεν ειναι ενημερωμενο για τις τιμολογιακες αλλαγες του προιοντος που πουλαει; Θελω να πω, οτι εγω αρκετες φορες σκεφτηκα να πουλησω κατι. Ενα κινητο για παραδειγμα. Το πηρα με επιδοτηση και κοστιζε 500 ευρω. Το ειχα δυο μηνες, κι αποφασισα να το πουλησω. Ειπα 400 ευρω, και ειχε "πεσει" στην αγορα στα 420. Ποιος θα το παρει μετα; Με ενημερωσαν για το ποσο κοστιζει στην αγορα, το εψαξα, καταλαβα οτι θα επρεπε να το πουλησω κατω απο 350, κι αποφασισα οτι δεν αξιζει να το δωσω. Ισως κατι τετοιο παιζει κι εδω τωρα. Ομως νομιζω (αποψη μου) οτι τα μελη του καθε forum θα πρεπει να προστατευονται.
Reply With Quote
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Κανόνες καταχώρησης