![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Αρχική Δημοσίευση από Carduelis
Η εύκολη λύση είναι να γράφεις "μοναχικά χιλιόμετρα". Με συγχωρείς αλλά, εκτός κι να εννοούσες κάτι άλλο και εγώ το παρερμήνευσα, αυτό είναι το πιο ανεμικό τσιτάτο που έχω διαβάσει. Η μόνη εύκολη λύση -αυτό που μπορούν να κάνουν όλοι ανεξαιρέτως- είναι να γράφουν ατέλειωτα κατεβατά στο πληκτρολόγιο. ( προς αποφυγή παρεξηγήσεων: αναφέρομαι γενικά και όχι ειδικά σε εσένα) Ε όχι και αναιμικά τσιτάτα ο Carduelis. ![]() Εδώ σκέφτομαι να εγραφώ στον φιλολογικό σύλλογο που έχει ιδρύσει για να απολαμβάνω τις αναγνώσεις που κάνει στους καταλόγους των εστιατορίων. ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά, σε γενικές γραμμές διάβασα μια πολύ όμορφη και πολιτισμένη διαφωνία, κάτι που δε το συναντάς και πολύ συχνά σε forum και πραγματικά χαίρομαι για αυτό...
Επί του θέματος πάντως, συμφωνώ με την άποψη του ιαγού. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σωστος...!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Ρε παιδια, που τα ειδατε τα παζαρια; Μια ενημερωση εκανε το παληκαρι (οκ, ισως δεν ειναι δουλεια του, ομως προστατεψε καποιον αγοραστη απο περριτα εξοδα). Και να σας πω και το αλλο; Αναρωτηθηκατε ποτε οτι το καθε παληκαρι που πουλαει οτιδηποτε, ισως δεν ειναι ενημερωμενο για τις τιμολογιακες αλλαγες του προιοντος που πουλαει; Θελω να πω, οτι εγω αρκετες φορες σκεφτηκα να πουλησω κατι. Ενα κινητο για παραδειγμα. Το πηρα με επιδοτηση και κοστιζε 500 ευρω. Το ειχα δυο μηνες, κι αποφασισα να το πουλησω. Ειπα 400 ευρω, και ειχε "πεσει" στην αγορα στα 420. Ποιος θα το παρει μετα; Με ενημερωσαν για το ποσο κοστιζει στην αγορα, το εψαξα, καταλαβα οτι θα επρεπε να το πουλησω κατω απο 350, κι αποφασισα οτι δεν αξιζει να το δωσω. Ισως κατι τετοιο παιζει κι εδω τωρα. Ομως νομιζω (αποψη μου) οτι τα μελη του καθε forum θα πρεπει να προστατευονται.
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| η αγγελία | Alext | Ανέκδοτα | 6 | 15-10-2009 19:17 |