Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από italos
Καλά ρε παιδιά βλέπω άτομα να γίνονται μόνιμα με ούτε καν μήνες προυπηρεσίας.....εδώ μιλάμε για σκάνδαλα!!!!
Φυσικά Κώστα θα μπορούσε να το ακυρώσει ο πρόεδρος της βουλής και το ξέρεις πολύ καλά....ποιός ξέρει τι βύζμα έχουν αυτά τα άτομα!!!!
|
Νίκο λες για βύσμα ότι έχουν. Δεν έχουν μόνο βύσμα.
Τα άτομα αυτά είναι συνεργάτες, βοηθοί, ή μετακλητοί υπάλληλοι στην βουλή. Ένας νόμος τους έδινε το δικαίωμα, αν έχουν ``βοηθήσει`` τον βουλευτή ``τιτλουχο``, να μπορούν να μονιμοποιηθούν. Το σκάνδαλο είναι υπερ-κοματικό και αν δεις καλά τα ονόματα, θα δεις πρωιν αντιπροέδροι της βουλής (με πολλά κιλά), συνεργάτες προέδρων της βουλής κλπ. (δες λίγο τα ονόματα προσεκτικά και θα καταλάβεις τι έγινε). Για τους παραπ'ανω ΦΕΚ πέρασαν τώρα, η πρόσλήψεις έγιναν προεκλογικά. Και μην κολήσεις σε προηγούμενη διακυβέρνηση. Και άλλος να ήταν π.χ. πράσινος, το ίδιο θα έκανε!!!! Έχουμε τέτοια παραδείγματα.
Ο Πετσάλνικος είπε ότι δεν μπορούσε να το σταματήσει, γιατί σε όποιο διοικητικό δικαστήριο να πήγαιναν θα δικαιώνονταν. Γνώμη μου είναι ότι μπορούσε να το σταματήσει ή έστω να τους προσλάβει αργότερα, όπως τόσον άλλον νόμιμο κόσμο.Παρ όλα αυτά, τον είδαμε προχθές σε μια <<πολιτική χωριού>> να μιλά για τον Καλικράτη. Να λέει η περιφέρειά μου να με ψηφίζει και όλοι οι άλλοι να κάνουν τούμπες!!!!!!!!!
Πετ---κε, γκόου-χομ.
Απόσπασμα:
Αυτό το κοινωνικό κράτος δικαίου που μας έβαλε να ψηφίσουμε ο Γιωργάκης.....φαίνεται ότι δεν ισχύει.....και υπάρχουν άλλα τόσα που δεν ξέρουμε!!!
Κρίμα να υπάρχουν κοντά στα 2 εκατομμύρια πολίτες που ζούνε στα όρια της φτώχιας και κάποιοι να προκαλούνε με τέτοιο τρόπο!!!
Ντροπή σας!
|
Δεν θέλω να πω ότι ο Γιώργης είναι ο καλός. Μπορώ να σου πω εγώ άλλες 50 περιπτώσεις που ο Γιώργης έχει κάνει λάθος (πάντα κατά εμένα φυσικά). Γενικότερα πρέπει να σταματήσουμε την <<νοοτροπία χωριού>>. Πολιτικοί και πολίτες. Αυτό που λέμε: ``την δουλειά μου να κάνω``. Και ισχύει και για τον πολιτικό (μιας και θα βγαίνει ...μόνιμα βουλευτής, και για τον πολίτη (ο οποίος κοιτά να βολευτεί).
Φίλε μου έχουμε μιλήσει πολλές φορές και έχουμε ανταλλάξει απόψεις. Ξέρω ότι σε διακρίνει το δίκαιο και το σωστό. Γι αυτό και στο λέω. Και στο λέω σαν σταματημένος επιτυχόντας από τον Ν. Ραγκούση.