![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
αν υπολογίσω όλα αυτά που γράφεις και χωρίς να γνωρίζω απο gs θα σου πω και εγώ την γνώμη μου.
αυτά περί σκουπιδιών ΄στην βενζίνη,τα ακούω βερεσέ.θα συμφωνούσα,μόνο εάν σου έκανε τα ίδια και κατα την εκκίνηση ή την πορεία,οπότε το αποκλείουμε . όταν σου σβήνει εν κινήσει την ώρα που συμπλεκτάρεις για να σταματήσεις σε ένα φανάρι π.χ και να κατέβει ο κινητήρας στο ρελαντί (και μέχρι να κατεβάσεις εσύ τις ταχύτητες)τότε,έχεις πρόβλημα στο σύστημα του τσοκ.μάλλον παίρνει απο κάπου αέρα και δεν πρέπει.και αυτό γίνεται,είτε απο φθαρμένο σύνδεσμο.είτε απο υψηλές θεμοκρασίες.μια ένδειξη ότι αυτό είναι το πρόβλημα,είναι η έστω και λίγο περισότερες στροφές στο ρελαντί. μια λύση που είχαμε βρει για να σιγουρευτούμε ότι είναι αυτό,σε ένα speed triple,απλά το ξετσοκάραμε και όλα μετά ήταν μια χαρά. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
H μηχανη πηγε στον μαστορα, μπηκε στον εγκεφαλο, δεν εδειξε βλαβη, απλα ηθελε λιγο συγχρονισμο το ρελαντι!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
να ανοίξω ...συνεργείο ???? ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ GS 1200 KAI ADVENTURE ΑΠΟ 2006 ΕΩΣ 2009 ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΛΗΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΛΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΟΙΤΑΞΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΑ, ΟΠΟΤΕ ΑΛΛΑΖΩ ΤΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΣΩΛΗΝΑΚΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ.ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ Κ ΕΣΥ,ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκατε με την ανησυχια μου!
![]() Last edited by yamdoc; 31-05-2010 at 11:48. |
|
|||
|
|||
![]()
Εμενα μου το κανει συχνα πυκνα (δηλαδη μιαφορα την μερα...) με τον ιδιο τροπο. Δηλαδη συμπλεκταρισμα στην επιβραδυνση, και τσουφ!
Βαζεις μπροστα και ολα καλα παλι... το προβλημα ειναι οταν εισαι αναμεσα απο αυτοκινητα, που βαζεις μπροστα μεν εν κινησει, αλλα αποτην ροπη του κινητηρα προς τα δεξια ανετα τρως κανα καθρεφτη απο αμαξι... Πηγα στην αμφιθεας, εκαναν αναβαθμιση του SW, αλλα συνεχισε ακριβως το ιδιο... Αυτο που κανω τωρα ειναι μια διπλογκαζια οταν αμπραγιαρω... |
|
|||
|
|||
![]()
(Προσπαθώ να γράφω ελληνικά και όχι greeklish για να γίνομαι κατανοητός!)
Αν τυχόν βάλετε μπρος και έχετε λίγο τσιμπημένο το γκάζι, ο εγκέφαλος της μηχανής παίρνει τη θέση αυτή της μανέτας σαν την μηδενική. Μετά όταν κάποια στιγμή η μανέτα αφεθεί ελεύθερη και γυρίσει στο πραγματικό μηδέν, κόβονται οι στροφές χαμηλότερα από το ρελαντί, οπότε και σβήνει. Ούτε ο εγκέφαλος δείχνει τίποτε στο διαγνωστικό, πιθανόν να μην χρειάζεται και κάποια "μαϊμού" αναβάθμιση. Σβήνετε τη μηχανή, το κλειδί στο χέρι για κανα λεπτό (για να κάνει reset), και ξαναβάζετε μπροστά, χωρίς να ακουμπάτε την μανέτα, όπως εξάλου γράφει και μάνιουαλ της μηχανής... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
παντα βαζω μπροστα χωρις να ακουμπαω το γκριπ του γκαζιού. |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
HONDA!!!!! Γιατι; | BOXER | Διάφορα | 20 | 18-08-2011 08:35 |
Γιατι με περνανε τα VSTROM 650? | geolag | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 39 | 11-04-2010 11:05 |
Γιατι ο ΕΛΛΗΝΑΣ ειναι παντα φιλος!!! | Kwstas_kef | Διάφορα | 10 | 08-09-2009 12:50 |