![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Τι να κάνω; το προσπαθώ ο κακομοίρης αλλά δεν μου προκύπτει!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Άγνωσται λοιπόν αι βουλαί της BMW..... δεν βγάζεις άκρη λοιπόν......... τί ποιο απολαυστικό από το να ζείς τη παλιά σου αγάπη.... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν πρέπει… δικαιολογεί, αυτό λένε στα εξουσιοδοτημένα.συνεργεία, ανοχές έως 1 λίτρο / 1,000 χλμ. Αλλοίμονο…
Last edited by ckk; 17-11-2010 at 13:26. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ειμαι γνωστης του λινκ που ποσταρες. Ειναι και αυτο μεσα σε άλαλ που με εκανε να καταληξω στα AMSOIL! Με λιγα λογια να σου πω οτι και αυτο αποδικνυει την ανωτεροτητα των AMSOIL. Σε ολες σχεδον τις παραμετρους εχουν καλυτερες επιδοσεις εν σχεση με τα άλλα. Αν θελεις σου εξηγω εναν εναν τους πινακες που παραθετωνται στο σαιτ! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
παίζουμε με τις λέξεις.... να ξέρετε ότι σε παλαιότερα BMW (70s, 80s), άλλαζες λάδια και αυτό έκαιγε όσο ήθελε και μετά σταματούσε να τα καίει...... δηλαδή...έβαζες πχ 4 λίτρα έκαιγε 300-500ml και μετά...δεν έκαιγε άλλο μέχρι τη προβλεπόμενη χιλιομετρική αλλαγή...... δεν έκαιγε δηλαδή συνέχεια....έκαιγε όσο την ενοχλούσε..... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οι αεροψυκτοι ομως δεν μπορουν να κανουν κι αλλιως λογω αυξημενων ανοχων αφου αντιμετωπιζουν υψηλες θερμοκρασιες, εν σχεση με τα υδροψυκτα παντα. Κυριως οι τεραστιες αυξομειωσεις στις αναπτυσσομενες θερμοκρασιες ειναι η αιτια της καταναλωσης λαδιου (γιαυτο και άλλες φορες ειναι πολυ η καταναλωση και αλλοτε λιγοτερο ¨η και καθολου) ενω τα υδροψυκτα ειναι παντα σταθερα στιυς 82 περιπου βαθμους ψυκτικου υγρου. Ετσι οι μεγαλες ανοχες των αεροψυκτων στις διαστολες συστολες των μεταλλων του κινητηρα αντιδρουν αναλογως κι αυτες κι ετσι τα αεροψυκτα παρουσιαζουν καταναλωση λαδιου συνηθως μεγαλυτερη του 1 λιτρου ανα 1000κμ!! Ειδικα αν κινεισαι συνεχεια μεσα στην αθηνα ¨η ταξιδευεις με υψηλες ταχυτητες!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Δεν έχω βέβαια... το βιβλιαράκι των service. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όταν ο μηχανικός είδε την τιμή των λαδιών και του φίλτρου, με κοίταζε καλά – καλά. Μην μου πείτε για ποιότητες. Θα δείξει. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εγω κατεληξα οτι η μπουμπου μου εχει δικο της χαρακτηρα...και ελυσα το προβλημα!!!!! Αλλες μερες δουλευει σαν τρακτερ...αλλες μερες σαν γατουλα που γουργουριζει και αλλες μερες δεν μου μιλαει και κανει του κεφαλιου της στη διαρκεια της μερας....προσπαθησα να την παω σε ψυχολογο και η καταληξη ηταν "Αμα σου καιει λαδι μαλλον την εχεις πιεσει παραπανω και τα πινει για να ξεχαστει. Αν δεν σου καιει μαλλον την πηγες βολτα και τα ψυχολογικα της τα ξεχασε. Οποτε ασε την να κανει τα δικα της και μην ασχολησε. Απλα κοιτα να τσεκαρεις το λαδακι της καθε μερα ωστε αμα χρειαστει ενα σφηνακι να το εχει ετοιμο και... """""ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ"""" κρατα τις επαφες της με τα γιαπωνεζικα στο χαμηλοτερο δυνατον επιπεδο!!!!! της δημιουργει ανασφαλειες σε αυτο τον τομεα. Ειναι σαν να πηγαινεις εναν κοινωνικο ποτη σε συναντηση ΑΑ ενω δεν το χρειαζεται και αυτο της δημιουργει συγχηση ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.. | panos1100gs | Αστεία Video | 4 | 19-10-2010 18:01 |
ΤΟ ΤΕΣΤ ΤΗΣ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ | MARK | Χιούμορ | 11 | 15-06-2010 15:54 |
ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΟΥ ΣΕ 650GS MONOΚΥΛΙΝΔΡΗ | geolag | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 10-06-2010 20:32 |
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΑΓΓΛΙΚΩΝ | MARK | Χιούμορ | 6 | 11-01-2010 21:34 |
ΡΩΣΙΚΑ ΤΕΣΤ ΚΡΑΝΟΥΣ | EOD-K9 | Αστεία Video | 18 | 04-12-2009 10:12 |