![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Κωστα τις βαζω εδω
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
....επίσης ο κοτσαδόρος απαγορεύετε σύμφωνα με τον νόμο να τον έχεις στο αυτοκίνητο αν δεν σέρνεις τρέιλερ ....μπορούν να σε γράψουν αν έχουν όρεξη ......
δεν μου έτυχε ....τον φοράω συνέχεια.... |
|
|||
|
|||
![]()
Ε χουμε και λέμε
Ο κοτσαδόρος πρέπει να είναι αποσπώμενος και κανονικά πρέπει να αφαιρείται ο γάντζος όταν δεν ρυμουλκείς (εγώ τον έχω μόνιμα εδώ και 20 χρονιά που έχω μπαγαζιέρα) Η αδεία ρυμούλκησης είναι για αυτό που ρυμουλκείς και βάση νόμου μόνο αυτό επιτρέπεται να έλκεις Ασφαλίζεται και η μπαγαζιέρα αν θυμάμαι καλά είναι το 15% των βασικών ασφάλιστρων (και μάλιστα μου έχει ζητηθεί 2 φόρες σε έλεγχο της αστυνομίας ) Φοράει το Αριθμ. Κυκλ. του οχήματος Καλό θα ήταν η μπαγαζιέρα να έχει μεγάλους τροχούς για να περνά ποιο εύκολα τις ανωμαλίες του δρόμου Η απόσταση ανάμεσα στους τροχούς να είναι μικρότερη από αυτή των τροχών του οχήματος . Και αυτό γιατί όταν στρίβεις οι τροχοί της μπαγαζιέρας να πατανε πάνω ή εντος του ίχνους των τροχών του οχήματος (οπότε να μην φοβάσαι μην χτυπήσεις κάποιον σε ελιγμούς ) Δηλαδή το ίχνος μεταξύ των τροχών της μπαγαζιέρας σε ευθεία πορεία να είναι πιο στενό από του οχήματος Εγώ έχω της ALFA ΗELLAS αλλά καλύτερη εξυπηρέτηση σε σέρβις είχα από τον ΣΑΒΒΑ Πρόταση να πάρεις με τέντα γιατί αν πάρεις με καπάκι και το αντικείμενο που θα θέλεις μεταφέρεις είναι ογκώδες θα πρέπει να αφήσεις το καπάκι και να μην το πάρεις μαζί σου. Ενώ την τέντα την διπλώνεις και την παίρνεις μαζί σου. Έχω με τέντα και μέχρι τώρα δεν είχα ποτέ πρόβλημα μια την βροχή στα ταξίδια. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το μειονέκτημα της τέντας είναι οτι δεν μπορείς να αφήσεις την μπαγκαζιέρα ουτε για κατούρημα να πας ![]() ![]() Και αν ξέρεις οτι θα κουβαλήσεις κατι τόοοοοοσο μεγάλο, αφήνεις το καπάκι σπίτι σου, πριν φύγεις. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
10 άρες ρόδες είναι μικρές? πως τις κρίνεις. Η ALFA ΗELLAS έχει καλές τιμές. ο Σάββας (βουλιαγμένης) είναι ακριβότερος. Με περισσότερες ισως γνώσεις. Αυτό κατάλαβα από το τηλ. Η τέντα ωραία λύση. Αν έχει κ λάστιχο εκέι που δένει, μπορεί και ...παραμορφώνεται βάση του φορτίου |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλές πληροφορίες.
10 άρες ρόδες είναι μικρές? πως τις κρίνεις. Καλές είναι ΌΧΙ όμως μικρότερες Η ALFA ΗELLAS έχει καλές τιμές. ο Σάββας (βουλιαγμένης) είναι ακριβότερος. Με περισσότερες ισως γνώσεις. Αυτό κατάλαβα από το τηλ. Οταν είχα πάει για να αλλαξω τις αναρτησεις διαπίστωσα ότι οι μπαγαζιέρες που κατασκεύαζε ο Σαββας είχαν μεγαλυτερο παχος μετταλου στο σασι τους. και φυσικα να παρεις και ρεζερβα λαστιχο με βαση μονιμη στην μπαγαζιέρα γιατι μία φορά θα σου κάτσει ......και τότε βοηθειά σου |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ωραίο το σαιτ αλλά γιατί τα περισσότερα ελληνικά δεν βάζουν τιμές? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
για να σε ξυρίσουν κανονικά με cillete κοντούρ πλας με λούγκρα σλιπτ ![]() ![]() κώστα όταν τα τσεκάρεις όλα,πες μας και την λυπητερή,γιατί εκεί στας Αθήνας λιανίζουν ολίγον τι σε τέτοια θέματα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Λευτα ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!εδω το ειπε ολοκληρος πρωθυπουργος ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Απίστευτες πόρτες αυτοκινήτου | MARK | Διάφορα | 14 | 15-01-2011 11:18 |
Κλοπή αυτοκινήτου | Γιώργος gp | Τι μας έτυχε | 26 | 22-09-2010 17:17 |
Η ωραιότερη διαφήμιση αυτοκινήτου !! | Carduelis | Αυτοκίνητο | 4 | 29-12-2009 14:52 |
Crash Test μοτοσικλέτας – αυτοκινήτου !!!!!!!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 6 | 26-12-2009 14:48 |
O κλιματισμός του αυτοκινήτου | Alext | Αυτοκίνητο | 4 | 29-06-2009 14:23 |