![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Δεν υπάρχει πρόβλημα ...... θα έρθουμε να σε βρούμε απ' έξω απ' το γραφείο .... ![]() ![]() ![]() .
|
||||
|
||||
![]()
Μέσα κι εγώ !!!!!!!!!!
![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Ποιός είπε για Περαιά ;;;;; ![]() Στη Σάμο είναι ο άνθρωπος ..... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο παιδιά να τα λέτε μια κι εγώ τώρα αρχίζω να τρέχω!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικός μπόρεσα να έρθω και εγώ στη συνάντηση, με το RT μου που γουργούριζε άψογα. Ωραία περάσαμε, πολύ κουβέντα ανθρώπινη που μου είχε λήψει, γέλια ..... και στο τέλος μάσα, πολύ μάσα αν και έφυγα εκτάκτως και σχεδόν χωρίς (λόγο κρίσης πανικού) μέσα στη βροχή, οπου έγινα υδρόβιο πτηνό, αλλά μια χαρά ήταν όλα άψογη η παρέα και τα παιδιά ...επιφυλάσσομαι για την επόμενη φορά στη μάσα
Ορίστε και μερικές φωτογραφίες από εμένα |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σχόλασα και ακόμα περιμένω και δεν έχει Σάμο η Δραπετσώνα ούτε σε πλατεία! Ηρθε όμως αργά ένα σαβούρι (κουιμπέκα) του Αγούδιμου από Σάμο εάν εννοείς αυτό! ![]() ![]() ![]() Last edited by pepax66; 27-03-2009 at 11:49. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
θα εχεις ευκαιρειες να αποδειξεις την αξια σου μην ανησυχεις |
|
|||
|
|||
![]()
Sorry boys που δε κατάφερα να έρθω.
Προέκυψαν γενέθλια τελευταία στιγμή. next time... |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο παιδιά.Πάντα τέτοια
![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ταξιδάκι στο εξωτερικό | GS_maniac | Ταξίδια στο εξωτερικό | 16 | 05-04-2009 01:51 |
Η οδήγηση στο χιόνι | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αυτοκίνητο | 10 | 19-03-2009 02:14 |
ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ..... | danaos | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 63 | 16-03-2009 23:22 |
δυστύχημα στο δρόμο | kostas-patra | Κοινωνική ευαισθησία | 1 | 15-03-2009 21:35 |