![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Επιτέλους.Μια γυναίκα με ######@
![]() ![]() ![]() Τα αγοράκια που ήταν;;;;; ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ο γνωστός φασισμός της αριστεράς.....έτσι τον είχα ονομάσει εγώ όταν ήμουνα στο πανεπιστήμιο.....όπως έτσι ονόμασα και αυτούς που κάνανε τα ίδια και χειρότερα ΄΄οταν ήμουνα εγώ στο πανεπιστήμειο.....βέβαια τότε τολμήσανε οι καημένοι να επιτεθούνε....δεν τους βγήκε σε καλό όμως
![]() ![]() ![]() ![]() Δυστυχώς τα άκραία στοιχεία φαίνεται δεν έχουνε ακόμα εκλείχη και δεν πρόκυται!!! Για μένα είναι η σύγχρονη μορφή του φασισμού που τα τελευταία χρόνια δεν πηγάζει απο την δεξιά....αλλά απο την άκρα αριστερά!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
οσο για το θεματακι...,μαθανε οτι γαμιoμαστε πλακωσανε κι οι γυφτοι! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Μήπως αν δεν υπήρχε το "άσυλο", η εκτόνωση θα γινόταν στην βουλή και τα υπουργεία; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θα συμφωνήσω, και ρε παιδιά θα την πω την αμαρτία μου, το κείμενο μου θύμισε Λαζόπουλο από την ανάποδη.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() γενικότερα έχω μια στάση να μην παρακολουθώ τέτιοιυ είδους εκπομπές που έχουνε τόσο μεγάλη απήχηση και το σημαντικότερο επιρροή στο κοινό....γτ θέλοντας και μη παρασύρεσαι....ακόμα και αν ο λάκης βγάζει τρελό γέλιο!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οπως το λες, βγάζει γέλιο κα το χρειαζόμαστε. Από την άλλη είναι κι αυτός κομμάτι του ίδιου συστήματος... Αν το καλοσκεφτείς λειτουργεί κι ως βαλβίδα εκτόνωσης... ![]() Αν τα συνειδητοποιείς αυτά, κρατάς το γέλιο κι είσαι κερδισμένος! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο στην κοπελιά!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Αλήθεια ή όχι το σμβάν, το θέμα άσυλο μπάζει από παντού. Αν το καταργήσουνε, οι μόνοι που δε θα φωνάξουνε, θα ΄ναι φοιτητές. Όλα τα άλλα "στοιχεία" θα αρχίσουν την αντίδραση ...
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
SOS ΠΡΟΣΟΧΗ:Καταγγελία για παιδικό χυμό απο super market | MARK | Επικαιρότητα | 2 | 15-04-2010 01:23 |
Καταγγελία σοκ για το κάπνισμα | janpap | Διάφορα | 26 | 11-03-2010 01:05 |
SOS (Pαντάρ) στην Αθηνών-Λαμίας | Alext | Διάφορα | 9 | 04-10-2009 23:46 |
Αθηνών Δρώμενα | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Διάφορα | 17 | 04-10-2009 10:45 |
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: To καλύτερο αεροδρόμιο στην Ευρώπη | Black_Shadow | Ελλάδα | 3 | 23-09-2009 21:24 |