GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 07-03-2011, 13:18
SenseiG Ο/Η SenseiG βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΠΕΝΤΕΛΗ ΑΘΗΝΑ
Μoto: HONDA VARADERO MK2 1000 ABS
Προεπιλογή Απάντηση: Οι Τσάμηδες της Αλβανίας κατέφυγαν σε μεγάλο Αγγλικό νομικό γραφείο

Βραδυ χωρις φεγγαρι θα ειναι με κακοκαιρια τοτε που.........
Reply With Quote
Παλιό 07-03-2011, 16:47
jonyp Ο/Η jonyp βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2010
Περιοχή: Preveza
Μoto: R1100GS
Προεπιλογή Απάντηση: Οι Τσάμηδες της Αλβανίας κατέφυγαν σε μεγάλο Αγγλικό νομικό γραφείο

Γύρω στο 2005 ήρθε να επισκεφτεί την Ελλάδα ένας από αυτούς που "εκδιώχθηκαν". Τον πέτυχε σε ένα σπίτι κοινού γνωστού (βορείου Ηπειρώτη) ο πατέρας μου. Στη κουβέντα που ακολούθησε ο γενοκτονημένος είπε ότι την άλλη μέρα θα πήγαινε στο Φανάρι να δει το σπίτι που γεννήθηκε και έζησε ο πατέρας του. Ο πατέρας μου τον κοιτάει και μειδιώντας του λέει: "δε θα στο συνιστούσα ακόμα, άσε να περάσουν άλλα 10-20 χρόνια και πας". Και στην απορία του γιατί; του λέει: "Ζούνε ακόμα πολλοί από εκείνους που όταν ήρθαν οι Γερμανοί ζήσανε τους τσάμηδες ως δοσίλογους, ως ρουφιάνους και ως άρπαγες τις περιουσίας τους και διοργανωτές διωγμών. Το λιγότερο που θα πάθεις είναι μερικές σφαλιάρες το χειρότερο......."

Αν οι τσάμηδες είχαν ένα κάποιο μικρό δίκιο ότι η Ελληνική κυβέρνηση τους πήρε κομμάτι των κτημάτων τους για να την δώσει στους μικρασιάτες πρόσφυγες το έχασαν με τα αναγνωρισμένα και δικασμένα εγκλήματα πολέμου που έκαναν μόλις τους δόθηκε η ευκαιρία. Όταν γινόταν το δικαστήριο στα Γιάννενα δεν εμφανίστηκαν γιατί ως εγκληματίες πολέμου τρέμανε το απόσπασμα τώρα πιστεύουν ότι ξεχάσαμε και ζητάνε πίσω περιουσίες ή δε ξέρω εγώ τι άλλο. Έχουνε πάρει και θάρρος μετά τα γεγονότα στη Γιουγκοσλαβία και νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον Παπά από τα @@. Αφού δεν έχουμε πολιτική αρχή το πίνουμε με το ζουμί μας!
Reply With Quote
Παλιό 07-03-2011, 18:43
giclas Ο/Η giclas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Κύπρος
Μoto: ΒMW HP2 K1200

βρεθηκα σε κομοπολι της Ηπηρου το 1994 ερχομενος απο βορια ευροπη με μηχνη κε επηκινονησα με φυλο μου στη Κυπρο κε μου ειπε οτι την επομενη θα πηγεναι αλβανια για να παρακολουθηση ποδοσφαιρικο αγονα με τον Απολλο Λεμεσου κε μου εισειγηθηκε να βρεθουμαι Τυρανα οτα το αναφερα στο φυλο μου μου προτηναι να πηγενα κε να μου εδηναικε τον αλβανο που εργαζοτα στα κτιματα του
ειμου λυγο δυστακτικος κε γυρναει κε μου λεει μην φοβασαι απαξ κε σε πηραξαναι εδω θα τους θαψομεαι λου τους αλβανους
οταν επεστρεψα μου ειπε χαρακτηριστηκα : αν συκοσου κεφαλη εδω θα γυνη ο ταφος τους
αυτο ητα το 1994 ...........τωρα ??????
Reply With Quote
Παλιό 07-03-2011, 20:01
Fuji Ο/Η Fuji βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Βόλος - Σκόπελος
Μoto: BMW F650GS/DAKAR

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από giclas Εμφάνιση μηνυμάτων
βρεθηκα σε κομοπολι της Ηπηρου το 1994 ερχομενος απο βορια ευροπη με μηχνη κε επηκινονησα με φυλο μου στη Κυπρο κε μου ειπε οτι την επομενη θα πηγεναι αλβανια για να παρακολουθηση ποδοσφαιρικο αγονα με τον Απολλο Λεμεσου κε μου εισειγηθηκε να βρεθουμαι Τυρανα οτα το αναφερα στο φυλο μου μου προτηναι να πηγενα κε να μου εδηναικε τον αλβανο που εργαζοτα στα κτιματα του
ειμου λυγο δυστακτικος κε γυρναει κε μου λεει μην φοβασαι απαξ κε σε πηραξαναι εδω θα τους θαψομεαι λου τους αλβανους
οταν επεστρεψα μου ειπε χαρακτηριστηκα : αν συκοσου κεφαλη εδω θα γυνη ο ταφος τους
αυτο ητα το 1994 ...........τωρα ??????
Τώρα; Έχουνε αγοράσει όλοι τους κινητά και ακίνητα, και είναι ενσωματωμένοι στην τοπική κοινωνία ... θεωρητικά ενσωματωμένοι!
Reply With Quote
Παλιό 07-03-2011, 21:10
siraxanz Ο/Η siraxanz βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Argos-Argolidas
Μoto: r1200gsa '08, Cagiva elephant 750e '95

Στο περσυνό πέρασμα από την Αλβανία,

μου έκανε μεγάλη εντύπωση το σύνθημα που ήταν γραμμένο σχεδόν σε όλη την Νότια Αλβανία,

στην δική μας Βόρειο Ήπειρο ντε!

I love Cameria και μέχρι να καταλάβω ότι Cameria=Τσαμουριά,

ομολογώ ότι το διάβασα καμμιά 10αριά φορές.

Μέ πιάσανε όμως κάτι νευρικά γέλια με τον φανατισμό και την επιμονή τους...
Reply With Quote
Παλιό 08-03-2011, 17:57
giclas Ο/Η giclas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Κύπρος
Μoto: ΒMW HP2 K1200

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Fuji Εμφάνιση μηνυμάτων
Τώρα; Έχουνε αγοράσει όλοι τους κινητά και ακίνητα, και είναι ενσωματωμένοι στην τοπική κοινωνία ... θεωρητικά ενσωματωμένοι!
εδω ειναι το προβλημα
τοτε το 1994 ολοι κε ολι ητα καμια τριανταρια αλβανοι στι πολι
τωρα το 2011 δεν ξερω ποσοι θα ειναι ?
αυτοι περνουσαν με 3 κε 60 ενω εμεις αστα
περασμενα μεγαλεια θυμονταστα να κλες .....
Reply With Quote
Παλιό 08-03-2011, 20:36
dilogs Ο/Η dilogs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: athina
Μoto: gs1200

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από jonyp Εμφάνιση μηνυμάτων
Γύρω στο 2005 ήρθε να επισκεφτεί την Ελλάδα ένας από αυτούς που "εκδιώχθηκαν". Τον πέτυχε σε ένα σπίτι κοινού γνωστού (βορείου Ηπειρώτη) ο πατέρας μου. Στη κουβέντα που ακολούθησε ο γενοκτονημένος είπε ότι την άλλη μέρα θα πήγαινε στο Φανάρι να δει το σπίτι που γεννήθηκε και έζησε ο πατέρας του. Ο πατέρας μου τον κοιτάει και μειδιώντας του λέει: "δε θα στο συνιστούσα ακόμα, άσε να περάσουν άλλα 10-20 χρόνια και πας". Και στην απορία του γιατί; του λέει: "Ζούνε ακόμα πολλοί από εκείνους που όταν ήρθαν οι Γερμανοί ζήσανε τους τσάμηδες ως δοσίλογους, ως ρουφιάνους και ως άρπαγες τις περιουσίας τους και διοργανωτές διωγμών. Το λιγότερο που θα πάθεις είναι μερικές σφαλιάρες το χειρότερο......."

Αν οι τσάμηδες είχαν ένα κάποιο μικρό δίκιο ότι η Ελληνική κυβέρνηση τους πήρε κομμάτι των κτημάτων τους για να την δώσει στους μικρασιάτες πρόσφυγες το έχασαν με τα αναγνωρισμένα και δικασμένα εγκλήματα πολέμου που έκαναν μόλις τους δόθηκε η ευκαιρία. Όταν γινόταν το δικαστήριο στα Γιάννενα δεν εμφανίστηκαν γιατί ως εγκληματίες πολέμου τρέμανε το απόσπασμα τώρα πιστεύουν ότι ξεχάσαμε και ζητάνε πίσω περιουσίες ή δε ξέρω εγώ τι άλλο. Έχουνε πάρει και θάρρος μετά τα γεγονότα στη Γιουγκοσλαβία και νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον Παπά από τα @@. Αφού δεν έχουμε πολιτική αρχή το πίνουμε με το ζουμί μας!

Reply With Quote
Παλιό 11-03-2011, 12:02
phrax Ο/Η phrax βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2011
Περιοχή: athina
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsompanis Εμφάνιση μηνυμάτων
εις τους αιώνας των αιώνων αμήν!

περίσσεψε καθόλου γλαρόσουπα?

Reply With Quote
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο

Κανόνες καταχώρησης