![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Βραδυ χωρις φεγγαρι θα ειναι με κακοκαιρια τοτε που.........
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γύρω στο 2005 ήρθε να επισκεφτεί την Ελλάδα ένας από αυτούς που "εκδιώχθηκαν". Τον πέτυχε σε ένα σπίτι κοινού γνωστού (βορείου Ηπειρώτη) ο πατέρας μου. Στη κουβέντα που ακολούθησε ο γενοκτονημένος είπε ότι την άλλη μέρα θα πήγαινε στο Φανάρι να δει το σπίτι που γεννήθηκε και έζησε ο πατέρας του. Ο πατέρας μου τον κοιτάει και μειδιώντας του λέει: "δε θα στο συνιστούσα ακόμα, άσε να περάσουν άλλα 10-20 χρόνια και πας". Και στην απορία του γιατί; του λέει: "Ζούνε ακόμα πολλοί από εκείνους που όταν ήρθαν οι Γερμανοί ζήσανε τους τσάμηδες ως δοσίλογους, ως ρουφιάνους και ως άρπαγες τις περιουσίας τους και διοργανωτές διωγμών. Το λιγότερο που θα πάθεις είναι μερικές σφαλιάρες το χειρότερο......."
Αν οι τσάμηδες είχαν ένα κάποιο μικρό δίκιο ότι η Ελληνική κυβέρνηση τους πήρε κομμάτι των κτημάτων τους για να την δώσει στους μικρασιάτες πρόσφυγες το έχασαν με τα αναγνωρισμένα και δικασμένα εγκλήματα πολέμου που έκαναν μόλις τους δόθηκε η ευκαιρία. Όταν γινόταν το δικαστήριο στα Γιάννενα δεν εμφανίστηκαν γιατί ως εγκληματίες πολέμου τρέμανε το απόσπασμα τώρα πιστεύουν ότι ξεχάσαμε και ζητάνε πίσω περιουσίες ή δε ξέρω εγώ τι άλλο. Έχουνε πάρει και θάρρος μετά τα γεγονότα στη Γιουγκοσλαβία και νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον Παπά από τα @@. Αφού δεν έχουμε πολιτική αρχή το πίνουμε με το ζουμί μας! |
|
|||
|
|||
![]()
βρεθηκα σε κομοπολι της Ηπηρου το 1994 ερχομενος απο βορια ευροπη με μηχνη κε επηκινονησα με φυλο μου στη Κυπρο κε μου ειπε οτι την επομενη θα πηγεναι αλβανια για να παρακολουθηση ποδοσφαιρικο αγονα με τον Απολλο Λεμεσου κε μου εισειγηθηκε να βρεθουμαι Τυρανα οτα το αναφερα στο φυλο μου μου προτηναι να πηγενα κε να μου εδηναικε τον αλβανο που εργαζοτα στα κτιματα του
ειμου λυγο δυστακτικος κε γυρναει κε μου λεει μην φοβασαι απαξ κε σε πηραξαναι εδω θα τους θαψομεαι λου τους αλβανους οταν επεστρεψα μου ειπε χαρακτηριστηκα : αν συκοσου κεφαλη εδω θα γυνη ο ταφος τους αυτο ητα το 1994 ...........τωρα ?????? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Στο περσυνό πέρασμα από την Αλβανία,
μου έκανε μεγάλη εντύπωση το σύνθημα που ήταν γραμμένο σχεδόν σε όλη την Νότια Αλβανία, στην δική μας Βόρειο Ήπειρο ντε! I love Cameria και μέχρι να καταλάβω ότι Cameria=Τσαμουριά, ομολογώ ότι το διάβασα καμμιά 10αριά φορές ![]() Μέ πιάσανε όμως κάτι νευρικά γέλια με τον φανατισμό και την επιμονή τους... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
τοτε το 1994 ολοι κε ολι ητα καμια τριανταρια αλβανοι στι πολι τωρα το 2011 δεν ξερω ποσοι θα ειναι ? αυτοι περνουσαν με 3 κε 60 ενω εμεις αστα περασμενα μεγαλεια θυμονταστα να κλες ..... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η επαναφορά της δραχμής «δεν είναι ταμπού, αλλά θα ήταν μεγάλο λάθος» λέει ο Σόιμπλε | ortho | Επικαιρότητα | 5 | 27-02-2011 11:21 |
Οι πιο θορυβώδεις περιοχές της Αθήνας σε ντεσιμπέλ (db) θορύβου | essel | Ελλάδα | 5 | 17-11-2009 23:57 |
Πως να κρυφτείτε στο γραφείο σε 5″ !! | Alext | Αστεία Video | 7 | 08-09-2009 17:15 |
Οι προβλέψεις της IBM για τις τεχνολογίες της επόμενης πενταετίας | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 31-08-2009 17:05 |
Αγγλικό τηλεπαιχνίδι: στον τελικό για τις 200.000 | Alext | Χιούμορ | 5 | 22-06-2009 09:21 |