![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
για τα κρουσματα που λες αφορουν για το anakee 1 απλα μετα απο αυτο .....δεν ...ουτε το 2
|
|
|||
|
|||
![]()
Μακάρι φίλε μου να είναι ετσι.Απλά εγώ και μόνο στην υποψία δεν θα τα εβαζα.Ετσι για να τα εχω καλά με την ψυχολογία μου.Φιλικά.
|
|
|||
|
|||
![]() Παρα πολυ καλα αλλα πιο ασφαλτινα |
|
|||
|
|||
![]()
3 Χρόνια Αυτά βάζω ...απο τα καλητερα στριφτερα λαστιχα
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
continental trail attack Αν και δεν ξέρω τώρα τελευταία κάτι πολύ ελάχιστες ταλαντώσεις στο τιμόνι που έχω μετά τα 140 είναι από αυτά, η έχουν λάθος πίεση. Έχω κάνει τώρα 7000 χιλ και είναι τρομερά σε κράτημα, από χώμα δεν είναι και πολύ φανατικά… |
|
|||
|
|||
![]()
Για τον χαρακτηρα της μοτοσυκλετας, οτι καλυτερο!!
|
|
|||
|
|||
![]() BW,Αυτα φοραω τώρα και είμαι Παρα πολυ ευχαριστημένος και έχω κάνει 15 χιλιάδες χιλιόμετρα.Τώρα ετοιμαζομαι να βάλω michelin απο περίεργια και μονο....
Last edited by commander; 08-03-2011 at 20:13. |
|
|||
|
|||
![]()
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΒΑΛΑ ΤA METZELER ΕΧΡ ΤΟURANCE .ΚΑΛΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΚΟΡΩΝΑ .
"ΑΛΛΑ"...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΜΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΑ 160 ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ "ΨΑΡΕΥΕΙ" ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ. ![]() Last edited by HERC; 10-03-2011 at 18:58. |
|
|||
|
|||
![]()
Μην βάλεις τα Metzeller σύμφωνα με την δικιά μου γνώμη διότι τα έχω ήδη και είμαι ήδη απόλυτα δυσαρεστημένος! Από την πρώτη στιγμή μου γλιστράει το πίσω λάστιχο αν και για να είμαι ειλικρινής είχα ακούσει πολύ καλά λόγια από το forum , γι αυτό και τα πήρα... Διάλεξε ανάμεσα στο Brigestone ή Conti...Είναι και τα δύο σχεδόν ίδιο στυλ...
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χωμάτινα λάστιχα | ThanDim | Ζήτηση | 2 | 01-02-2011 13:19 |
Τι λάστιχα να βάλω? | gandreas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 16 | 30-10-2010 08:18 |
Συμβουλές για λάστιχα 50-50 | Kimwnas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 6 | 28-05-2010 10:12 |
Ποιά γάντια να πάρω ;;;; | psyxanwmalos | Διάφορα | 5 | 10-03-2010 14:49 |
Μπλέ λάστιχα ?? | soter3gm | Τεχνικά θέματα διάφορα | 23 | 21-09-2009 09:43 |