![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
ping 250 ms
download speed 6.40 Mbps upload speed 0.45 Mbps Είναι καλά;;;; ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
240
6.70 0,5 με δεκάρα γραμμή ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
εεεεεε εγώ έχω το πρόβλημα ..... μην ξεφεύγουμε !!!!
Βοηθάτε χριστιανοί !!!!! τα δεδομένα είναι από το ethernet με 24αρα γραμμή 2play forthnet Line Quality : Β Packet loss: 0% Ping: 67 ms Jitter : 2 ms έκανα με ασφάλεια με wap2 αντί με τις mac adress μηπως και φτιάξει κάτι αλλά που και έβαλα την 9 επιλογή στην ευρυζωνικότητα όπως είπε ο Emix τα αποτελέσματα με wifi είναι Line Quality : Β Packet loss: 0 % Ping: 47 ms Jitter : 7 ms Είμαι άσχημα γιατρέ μου !!!!! Τί έχω ?????? Last edited by peterv; 09-03-2011 at 17:36. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
έκανα κάτι αλλαγές στο netbook και βγάζει τις μετρήσεις που διόρθωσα στο προηγούμενο post
Last edited by peterv; 09-03-2011 at 17:43. |
|
|
|||
|
|||
|
Κοιτα,μεσω φορουμ ειναι δυσκολα να γινει διαγνωση. Πιστευω οτι το καταλαβαινεις.
Δεν ειναι καποιο προβλημα μ εμφανη λυση. Μπορει το wifi να επηρεαζεται απο κατι. Ακομα και ενα ασυρματο τηλεφωνο να εχεις, μπορει να το επηρεαζει. Γι αυτο δεν νομιζω οτι γινεται μεσα απο δω να γινει λυση του θεματος. Πειραματισου γενικα με τις ρυθμισεις, ανοιξε το παλιο σου router να δεις τι ρυθμισεις ειχες εκει και ξαναδοκιμασε. |
|
|
|||
|
|||
|
Προσπαθησε να κανεις update στο ασυρματο ανταπτορα, μετα κατεργησε το δικτυο απο τα αγαπημενα και ξανα κανε συνδεση....
|
|
|
|||
|
|||
|
jarhead είσαι θεός !!!!!
έφτιαξε μια χαρά το wifi τουλάχιστον τώρα συμβαδίζει ΣΧΕΔΟΝ το wifi με την ethernet σύνδεση βγαίνουν και τα δύο Β με μικρές διαφορές. Ηλία και Gpretenteris ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές τελικά με λίγη συμπαράσταση και πολλούς πειραματισμούς όλα φτιάχνουν !!!! Νάστε καλά |
|
|
|||
|
|||
|
Να γιατι GS FORUM!!!
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Δείτε τελικά το πρόβλημά μου υπήρχε και σαν ερώτημα στο κεντρικό site του router. Οπότε με την βούλα της ίδιας της εταιρίας διαπιστώνεται ότι δεν είμαι εγώ ο περίεργος αλλά το
Linksys 320N |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Στοιχεία κανείς ???? | vpentza | Ζήτηση | 13 | 29-12-2010 14:38 |
| Ξέρει κανείς ποια ζελατίνα είναι αυτή;;; | Translatoras | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 13 | 14-12-2010 14:57 |
| Πόσες συνδέσεις έχασαν τα δίκτυα | ignimen | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 4 | 27-08-2010 11:35 |
| Καρχαρίας 4,5 μέτρων πιάστηκε στα δίκτυα ψαράδων στα Χανιά | MARK | Επικαιρότητα | 9 | 25-04-2010 22:59 |
| iPad: τα προβλήματα σύνδεσης σε ασύρματα δίκτυα Wi-fi αναγνωρίζει η Apple | MARK | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 4 | 15-04-2010 00:29 |