![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
για την απολαυση δε το συζηταμε,ειναι μοναδικη...
τωρα στα υπολοιπα???αν σου ζητησει μονο ο τεχνικος,η τσεπη και η τραπεζα θα σε βοηθησουν και τιποτα αλλο
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ κατάλαβα ότι το παληκάρι αναφέρεται στο F650 GS, όχι στη χοντρή!
Διευκρίνησέ το φίλε μου! |
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=teo71;338905]Τα ίδια Παντελή μου, τα ίδια Παντελάκη μου....
![]() Είναι δυνατόν, να είσαι ερωτευμένος με μία γυναίκα και να σκέφτεσαι, αν έχει πτυχίο, αν έχει λεφτά, ποια είναι η κοινωνική της θέση, με πόσους άντρες έχει πάει και δε ξέρω και γω τι άλλο..... Και τα μούτρα και οι καυγάδες και τα σπασίματα μέσα στο ερωτικό παιγνίδι είναι... Πήγαινε παιδί μου να χαρείς τον έρωτα σου................ Α.. Και καλώς ήρθες στην παρέα μας....[/QUOTE ![]() ![]() ]
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ κατάλαβα ότι ούτε καν στο f650gs δεν αναφέρεται, αλλά στο f650 με τον RΟΤΑΧ.
Όσο για το δείλημμα σου, ότι σου λένε τα παιδιά εδώ είναι αλήθεια. Πάρ'τη και ευχαριστήσου τη. Εγώ οδηγώ αισίως την τέταρτη ΒΜW τρίτο GS, η πρώτη ήταν η f650 funduro, όταν είχε πρωτοβγεί. Την έδωσα με 59000 χλμ και δεν είχε κάνει κιχ! Συνολικά έχω κάνει απάνω τους πάνω από 150000 χλμ και είμαι σίγουρος ότι πολλά παιδιά από εδώ έχουν κάνει πολλά περισσότερα. Αν με ρωτήσεις GS θα οδηγώ μέχρι να πεθάνω. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
οταν δεν ρωτας,στο τελος την πατας με τα ερωτικα ...........!!!!!!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Θα ηθελα να σας ευχαριστησω ολους παρα πολυ για την διαθεση και την βοηθεια σας.
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|