![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Πριν 15 χρόνια είχαν χαρακτηριστεί παράνομες οι δημοτικές κλήσεις και παρκόμετρα που είχαν τοποθετηθεί,είχα φάει τρεις δεν πλήρωσα καμία,ωστόσο τα τελευταία χρόνια άλλαξε η κατάσταση και δεν ξέρα τις κυρώσεις που έχεις αν δεν πληρώσεις .Πάει εφορία τι γίνεται δεν ξέρω.....
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Χριστός Ανέστη. Διαβασέ με προσεκτικά και ακολούθησε βήμα βήμα τις κινήσεις. 1. Κάνε αίτηση για ακύρωση της παράβασης. Είναι ΑΓ. Κωνσταντίνου στον β' όροφο. Μετά την Πλατεία ομονοίας 100m. Έχεις προθεσμία 3 εργάσιμες ημέρες. 2. Όταν κάνεις την αίτηση να βάλεις λόγους γιατί είχες παρκάρει στο σημείο αυτό. α. Εάν ήσουν κοντά σε νοσοκομείο βάλε μια ξαφνική ζαλάδα και επίσκεψη εκεί. β.Να πείς ότι είχες ένα μικροατύχημα. γ.Να βάλεις ότι σου κλέψαν στο φανάρι πχ. αλοδαποί την τσάντα που είχες κρεμασμένη και έψαχνες να τη βρείς. 3. Όταν κάνεις αίτηση για ακύρωση πάρε με τηλ.... Πάντως μην πληρώσεις αμαχητί...... Καλή τύχη σου εύχωμαι |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Θα έπρεπε να είχαν πολλαπλασιες θέσεις για μηχανες και οχι να σε γραφουν στο 15λεπτο που παρκαρες, με 80ε προστιμο. το να παω στη δημοτικη να διαμαρτυρηθω, το θεωρω χαμενο χρονο. |
|
|
|||
|
|||
|
Γιατί 80 ευρώ; μπλε γραμμή είχε; έφαγα κι εγώ μιά κλήση με τη μηχανή, παραμονή Δεκαπανταύγουστου διότι την είχα αφήσει έξω από την πολυκατοικία που μένουν οι γονείς μου. Αδειος ο δρόμος, προσπάθησα να πείσω τον δημοτικό αστυνόμο να μην την κόψει..... δεν την πλήρωσα, περιμένω να δω τι θα γίνει...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Οτι να'ναι ρε φούστη μου! Δε μπορώ να σε συμβουλεύσω φίλε μου. Εγώ πάντως δεν την πλήρωσα. Κι από κείνη την κλήση και μετά προσέχω να την αφήνω εκεί που επιτρέπεται.
|
|
|
|||
|
|||
|
Από πού ήρθε Άκη? Αν ήρθε από την Δημοτική πάλι... τί έγινε? Τα ίδια. Την πλήρωσες τελικά?
|
|
|
|||
|
|||
|
Σου χει επιδοθεί η κλήση επίσημα??
Έχεις υπογράψει μήπως?? Αν όχι αρνείσαι οτι την παρέλαβες και δεν μπορεί να γίνει προσαύξηση στο πρόστιμο. |
|
|
|||
|
|||
|
Και εγώ την έφαγα και τα πλήρωσα
![]() Τα μισά σε 10 μέρες
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απλά απίστευτος! Jefe |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ίδρυση Οικονομικής Αστυνομίας | Hekima | Επικαιρότητα | 9 | 02-12-2010 12:09 |
| Πρόσκληση παρουσίασης βιβλίου για τα 100 χρόνια της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πατρών | skippybi | Πολιτισμός | 3 | 11-01-2010 20:35 |
| Άστεγος θύμα Δημοτικής βαρβαρότητας!!!!!!!!! | riko46 | Ελλάδα | 10 | 16-08-2009 19:02 |