![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο σου φίλε.
Από τους μοναδικούς που επιτέλους δεν τρέμει το χέρι του όταν αναφέρεται στα αξιόπιστα. Και ένα Ηπειρώτικο τραγούδι.. Είμαστε ορέ οι μαύροι λιγοστοί Λίγοι και διαλεγμένοι… Να είσαι καλά και καλοδεχούμενος στην παρέα μας ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γι΄αυτό σ' αγαπάω Νάπο ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γερμανικό σκούτερ; Σαν ποιο;
|
|
|||
|
|||
![]() Υπάρχει ένα bmw . Δεν θυμάμαι τον τύπο του αλά όταν το βλέπω σταματάω και κάνω το Σταυρό μου. Έχει μπάρες απο πάνω υαλοκαθαριστήρες και ο οδηγός έχει ζώνες ασφαλείας. Ένα έκτρωμα τι να σου λέω τώρα. Οι πιό γνώστες στο nternet ψάχτε το λίγο.... Άμ δε θα με σκάσετε μόνο εσείς...... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το C1. Κυκλοφόρησε λίγα χρόνια και καταργήθηκε. Γενικά δεν πήγε καλά.
Ούτε είχε ξαναβγεί σκούτερ γερμανικό, ούτε ξαναβγήκε μετά. Δεν νομίζω να αγόρασε κανείς εξατμίσεις για αυτό. Αντίθετα για κάτι άλλα... EDIT: 2000-2002 (πω μεγάλη δουλειά). Φτιαγμένο στο εργοστάσιο του Bertone και σχεδιασμένο από αυτούς. Δυο φορές εμπιστεύτηκε Ιταλούς η BMW και δυο φορές έκανε χαζομάρα (βλέπε και Funduro και την τρομερή... αξιοπιστία του - βέβαια εν τέλη έστρωσε αλλά εντωμεταξύ το 650GS & Dakar έγιναν γερμανοτραφή και πάλι). Last edited by NLS; 02-05-2011 at 01:03. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γενικά μπράβο σου που βρήκες το θάρρος να γράψεις κάτι. Χωρίς δόση ειρωνείας αυτό……. Και τι πήγε καλά σε ότι έχει κυκλοφορήσει..(Απορία) Για να κυκλοφορήσει η να κατασκευάσει θέλει μυαλό και εφευρετικότητα. Ε δεν νομίζω ότι οι Γερμανοί τα έχουν………(ξανά απορία) Στο γραφείο δεν έχω φατσούλες |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μωρέ τι μας λέει ο κριτικός? Θήκη-χώρο για τα παπούτσια έχει σαν του Νάπο(υ) ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η δικιά μου δεν έχει!! ΓΙΑΤΙΙΙΙΙ::::::::::::::
![]() ![]() ![]() Πασουμάκια..... ![]() ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Honda 2011 Crossrunner ή το honda TDM | deauman | Άλλες εταιρίες | 41 | 24-06-2011 03:04 |
Ένα συγκριτικό που μάλλον σας ενδιαφέρει... | NLS | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 7 | 01-04-2011 23:56 |
Suzuki, In the air! | Black_Shadow | Αστεία Video | 7 | 26-12-2009 16:58 |
SUZUKI SV 650 S | driverman | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 3 | 07-12-2009 22:23 |
Suzuki Korinthos | gemara | Αστεία Video | 7 | 20-03-2009 11:10 |