![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Πολύ ωραίο, πραγματικά ... έχεις κι άλλο ???
|
|||
|
|||
|
"ήμουν κ εγώ εκεί"
Καλησπέρα παιδιά, εγώ ήμουν ο Δημήτρης για να μην υπάρχουν απορίες κ το ταξίδι ήταν απίστευτο!!!!!!! Το high-light του ταξιδιού ήταν το src system του scuberth c3 όπου σε όλο το ταξίδι μιλάγαμε κ οι τέσσερις μεταξύ μας.. |
|
|
|||
|
|||
|
Μπραβο παλληκαρια!
Μαζι με τους υπολοιπους που ποσταρουν σχεδον καθε μερα κι απο ενα ταξιδι θα μας στειλετε τελικα να βγαλουμε εισιτηρια για απεναντι!! |
|
|
|||
|
|||
|
πολύ καλοι πολλά τα χιλιομετρα και πολλές οι εικόνες!
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο παιδιά ωραίο ταξίδι
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπραβο παιδια ομορφη βολτα και συντομα στην επομενη..
|
|
|
|||
|
|||
|
Πρέπει να έρθω σε επαφή με τον καραφλα τις παρέας. Το τηλ είναι στο προφίλ μου θα χαρώ να τα πούμε ,έχω να τον δω πάνω απο 10 χρόνια ίσως και παρα πάνω....!!
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Θα το φροντισω προσωπικα να ερθετε σε επαφη φιλε μου...
|
|
|
|||
|
|||
|
ναι σε παρακαλώ και πες του ότι είμαι ο Θεολόγος απο την καλογρεζα!!!!!!
![]() Μήπως γράφει κάπως ο Μανώλης μέσα εδω???? |
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο σας παιδιά περιμένουμε και το περσινό υλικό . ![]() ![]() |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Adventure Training την Κυριακή 19 Ιουνίου 2011 !!! | Arkas | GS Forum - Road & Enduro Training | 96 | 27-06-2011 22:46 |
| Adventure Training την Κυριακή 5 Ιουνίου 2011 !!! | Arkas | GS Forum - Road & Enduro Training | 88 | 07-06-2011 20:09 |
| Καλοκαιρινό Road trip! | cm246 | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 12 | 31-08-2010 10:16 |
| Χρόνια πολλά στον Σπύρο (trip) .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 6 | 22-10-2009 16:31 |