![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Πόσο το πήρες ???
|
|||
|
|||
![]()
55 Νικόλα...
Αλλό στο άλλο το ''χτύπησε'' άλλος τα τελευταία δευτερόλεπτα για 60+.... Αν δεν βγάλει κάτι τις επόμενες ημέρες θα κάνω μια παραγγελία στο site που πόσταρε ο varaderistas και θα είμαι κομπλέ... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μήπως θυμάσαι σε τι τιμούλα τα είχαν εκεί?
Η μαμά BMW πόσο τα δίνει δηλαδή ρε γ@μώτο...?? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πραγματικα χαρηκα που βοηθησα...Θα εχω υποψην μου αν βρω τιποτα αλλο για να σου στειλω το λινκ.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Το μόνο κακό είναι ότι δεν έχει paypal... ![]() ![]() Ξέρει ευτυχώς λίγα αγγλικά για να συννενοηθούμε πως θα το προχωρήσουμε... Εννοείται ό,τι υπάρχει στείλε! THNX again! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Συνηθως οι Γερμανοι προτιμουν εμβασμα με χρηση ΙΒΑΝ...απλα για τον αγοραστη ερχεται λιγο ακριβοτερα απο το Paypal...Οποτε ολα καλα τελικα....με ενα σμπαρο δυο τριγωνια!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Οπως αλλωστε ολα τα πραγματα που πουλαει η μαμα BMW, ατοφιο χρυσαφι ![]() ![]() :sm5: |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εξατμιση μαμά για gs1200 | stavrosk | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 0 | 15-04-2011 19:46 |
Top case μαμά για gs 1150 - gs 1100 - r 850 gs | kotskofi | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 22-03-2011 22:41 |
Πίσω Βαλίτσα για R1200GS άλλη από μαμά... | Captain_Andreas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 32 | 19-07-2010 00:32 |
Εξάτμιση "μαμά" από R 1200 GSA του '08 ... | Fuji | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 5 | 16-02-2010 20:57 |
Ζητάω σέλλα μαμά για GS 1200 | DoctorAbo | Ζήτηση | 1 | 24-08-2009 11:42 |