![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
περιμένω εναγωνίως ARGI....
να δω τί θα σκαρφιστούν να πουν πάλι...... ελπίζω το Φουκοζίμα να τους ξελαμπίκαρε το μυαλό και να βλέπουν και να σκέφτονται ορθά...... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τοτε σε αυτην την περιπτωση Βασιλη... δεν εχεις μηχανη απλα δεν το εχεις καταλαβει
![]() ![]() ![]() ![]() Απόσπασμα:
![]() Δεν βλεπω ομως πουθενα τον... αθλο της μηχανης, ειδικα με αυτα τα χλμ και με αυτην την "περιποιηση ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τι περιμενεις να σχολιασουν οι "αλλοι" ![]() Δεν πιστευω οτι υπαρχει κατι το αξιεπαινο προς σχολιασμο, απο πλευρας μηχανης ![]() Αντιθετος πιστευω οτι τους δινεις "βημα" προς... χλευασμο ![]() Σαν να εχω πχ Varadero και να γραψω στο αντιστοιχο φορουμ οτι η μηχανη μου, ενος χρονου, εχει κανει μεχρι τωρα πχ 17.000χλμ και δεν εχει κανει κιχ ![]() ![]() Τουλαχιστον ετσι το καταλαβα εγω ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
βασίληηηηηη φέρτο πάν να το λερώσουμε!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ρε θηρίο, που τη θυμήθηκες ???? ακόμα μαλλιά είχα τότε...
![]() ![]() δεν τη λερώνω καρντιά μου....την έχω πριγκήπισα... με τα λαδάκια της στην ώρα τους, τα μπάνια της, τη καλή της τη βενζίνη (λέμε τώρα) κτλ κτλ |
|
|||
|
|||
![]()
Βασιλάκο... κούκλα!!! Πάντα όρθιος και πολλά πολλά απολαυστικά χλμ.
Εγώ την έχω 8 μήνες... με 19.500km και επίσης δεν έχει κάνει τσικ... ![]() ![]() Ας τους αλλόθρησκους να πορεύονται.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σιγουρα δεν ειμαι ενας απο... αυτους
![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το Βήμα...Σωτήριον έτος 2013 | tsompanis | Ανέκδοτα | 17 | 22-12-2010 16:17 |
Παραγγελία πίτσας το έτος 2016 !!! | syan | Χιούμορ | 11 | 19-10-2010 17:01 |
Παραγγελία πίτσας το έτος 2016 | MARK | Χιούμορ | 12 | 22-11-2009 20:32 |
Επιστολή γραμμένη το έτος 2040 | Alext | Περιβάλλον | 7 | 06-09-2009 22:35 |
Βλαβερές οι υποσχέσεις για το νέο έτος | riko46 | Υγεία | 3 | 03-01-2009 17:11 |