![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
φιλαρακι καλημερα. αν εισαι για την αρματα θα ειμαι εκει .θα φυγω απο καλαμακι το σαββατο το πρωι .
|
|
|
|||
|
|||
|
Μακάρι να συμβαίνουν συχνότερα αυτά τα ξαφνικά
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Τι μου θύμισες τώρα Χρήστο!! Να είσαι καλά και να περνάς καλά.
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο βρε Χρηστάρα ωραία βόλτα!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σε έχασα εσένα φέτος. Πέρασα από τα νερά σου με ένα Sunseeker 82. 2Cat χ 1,820 jet fusions = 53 knotts στο GPS . 10 μερούλες Ιόνιο. Ιθάκη μέχρι Οθωνούς. Και με το δικό μου tenderάκι άλλες 20 Ερμιόνη. Από Τσιλιβίνια μέχρι Κορακιά. Προς Αίγινα δεν έκανα . Δεν έφταναν τα καύσιμα. Καλά ήταν.Πήγες πουθενά? |
|
|
|||
|
|||
|
Μπραβο,ωραιες εικονες.
|
|
|
|||
|
|||
|
Xαιρομαι πολυ που εκτος απο μηχανοβιοι ειστε και θαλασσινοι
καλες θαλασσες |
|
|
|||
|
|||
|
Πάντα και σε σας με την ωραία γειτονιά του Ιονίου.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απίθανα όλα και μπράβο σας. Και μετά σου λένε μιζέρια και φτώχεια, α ρε Ελλαδάρα, δεν πεθαίνεις με τίποτα.
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ρουμανία με την σκηνή μου... | geomal rt | Info ταξιδιών εξωτερικού | 2 | 18-08-2011 15:30 |
| Ευρώπη και Ελληνική κυβέρνηση σε σκίτσα | ppot | Ελλάδα | 4 | 19-02-2011 14:59 |
| Σκύλος σώζει τραυματισμένο σκύλο σε εθνική οδό!!!! | pirate | Ζώα | 9 | 17-11-2010 15:08 |
| Ο τολμων νικα!...βιντεακι για σκληροτραχηλους GSακηδες! | ΙoannisPanagiotidis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 31 | 16-08-2009 12:55 |
| ατύχημα με σκούτερ | kostas-patra | Κοινωνική ευαισθησία | 21 | 24-06-2009 21:22 |