![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εγω μαλλον θα εκανα κατι διαφορετικο αλλα αντιστοιχα λειτουργικο. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() Last edited by skippybi; 15-09-2011 at 23:09. |
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο στο μάστορα ωραία δουλειά . ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καλή συσχέτιση αλλά καμία σχέση .
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
!!!Ορεξη και μερακι χρειαζεται .Απόσπασμα:
Αυτο ειναι το ωραιο με τις ιδιοκατασκευες !Το φτιαχνεις οπως ακριβως το θελεις, οπως ακριβως το εχεις φανταστει !!!Προχωρατε ακαθεκτοι στις μπεμπες σας !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Με την αποδοση τους , ευχαριστημένος ;
|
|
|
|||
|
|||
|
Σε σχεση με πριν, απλα... καμμια σχεση !!!Εχουν τρελη διαφορα, και ειδικα σε σκοτεινους επαρχιακους δρομους, ή σε βουνο (που εκει και αν χρειαζονται) με εχουν βγαλει ασπροπροσωπο !Εγω το δεξι το εχω xenon, και το αριστερο ομιχλης. Το ομιχλης το θελω κυριως για τα βουνα, γιατι ειναι πολυ συχνο φαινομενο η ομιχλη σε αυτα, και απαραιτητο θα ελεγα. Τα εβαλα με αυτην την "διαταξη" (υστερα απο την πολυ σωστη συμβουλη του φιλου μου του Γιωργου george81, ο οποιος μου τα συνδεσε κιολας, οπως εχω ηδη αναφερει) για τον απλο λογο... να "ενοχλω" οσο λιγοτερο γινεται τα αντιθετως ερχομενα οχηματα!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Φιλε BOXER το χεις κατεβασει το θεμα σου?
γιατι δεν μπορω να το δω? εχεις καμια φωτο να παρω καμια ιδεα απ τις βασεις που εφτιαξες? |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ...τοποθέτηση προβολακια χωρις εξωτερικο διακοπτη σε R1200GS | ΙoannisPanagiotidis | Τεχνικά θέματα - DIY | 15 | 16-05-2012 14:36 |
| Hella micro de | point zero | Ζήτηση | 18 | 23-06-2011 02:54 |
| Αγορά προβολάκια Hella micro de | sotaris | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 53 | 25-05-2011 23:11 |
| Προστατευτικό για hella προβολάκια,με photo! | sokin | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 07-04-2010 21:19 |
| Προβολάκια micro flooter r1200gs | TALON | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 15-09-2009 14:51 |