![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Εμένα πάλι πως μου 'ρθε και θα συμφωνήσω μαζί σου!!!! ![]() Αν ο Χάρης έχει κάποια παραπάνω πληροφορία... χαλάλι του, αλλιώς... γάτος ο Χάρης!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ο τροπος...
Οπως και να'χει καλη αγορα...και μακαρι αυτος που θα στο πουλησει να μην ειναι απο αναγκη... Τα λεμε... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
λυπαμαι |
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ από την άλλη, μπερδεύτηκα με τα στοιχεία του προφίλ...
Επάγγελμα: Έμπορος?!?!?!!? ![]() Τι στο καλό εμπορεύεται με τέτοιον τρόπο;;;; Σάμαλι να πουλήσει, θα του το φαν οι μύγες!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
όχι Γιάννη δεν εμπορεύομαι σαμαλι.εισαγωγες και εμπόριο κάρβουνα κανω.και ΕΞΟ ο εμπορος.επαγγελμα έλεγε επάγγελμα εβαλα.και δεν έχω ξανά ασχοληθεί με φόρουμ.
|
|
|
|||
|
|||
|
Γιώργο, οφείλω να σου ζητήσω συγνώμη, γιατί παρεξήγησα τα γραφόμενά σου.
ΥΓ. Το... σάμαλι δεν πήγαινε στο τι εμπορεύεσαι, αλλά στο πως, αφού τι τα θες, τι τα γυρεύεις... η αγγελία σου άφηνε πολλές υποψίες. Άλλη μια απόδειξη, όμως, πως τα πράγματα πολλές φορές είναι ότι φαίνονται και όχι ότι φανταζόμαστε. Συγνώμη και πάλι και εύχομαι να κλείσεις μια καλή και αξιοπρεπή αγορά. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μαλλον ο ''τροπος'' εφταιγε...Σου χρωσταω καφε οταν κατεβω στο ΤΡΙΤΩΝ ΙΙ ( θα μου πεις ''το καλοκαιρι?'' να ξερεις ΔΕΝ ξεχνω!) Τα λεμε... |
|
|
|||
|
|||
|
οτι σκευτης για μενα ο θεος να στο δωση διπλα.
?
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Συγνώμη για το spam αλλά, πως αλλιώς εκτός από απολύτου μετρητοίς, θα πουλούσε κάποιος ιδιότης τη μηχανή του σε κάποιον άγνωστο.. ![]() ![]() ![]() πιο πολύ μου φέρνει αγγελία ενεχυροδανειστή ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλή επιλογή φίλε μου
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΑΛΛΑΓΗ ΜΠΟΥΖΙ ΣΕ GS1200 | jtnakos | Τεχνικά θέματα διάφορα | 36 | 19-10-2011 18:01 |
| ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ GS1200 ADV | spartiatis | Γενικά - Αναβάτης | 46 | 09-09-2011 15:11 |
| ΠΛΑΙΝΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ BMW GS1200 | STAVROS | Ζήτηση | 1 | 09-06-2011 18:42 |
| Χαμηλη Σελα BMW GS1200 07 | alex_gr | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 16 | 03-05-2011 22:25 |
| GS1200 Adv - πότε να την πάρω ;;; | WOLFPACK | Διάφορα | 43 | 06-01-2010 15:50 |