![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Άλλο αγάπη, Χρήστο μου κι άλλο σεξ!!!! Αλήθεια, με την υπογραφή σου, ποιοί θέλεις να φύγουν;;; τα λαμόγια;;; πριν λίγο διάβαζα για την νοθεία καυσίμων από τους φρουρούς της πατρίδας και τόσα άλλα... πονηρούλη θες να μείνουμε μόνοι ή μήπως, ακόμη χειρότερα, θέλεις να με φάει η μοναξιά?!??!!?!? ![]() Γιώργο (GeorgeP), ήθελα να ήξερα τι δικαιολογίες θα σκαρφιστούν, όλοι αυτοί οι καταστροφολόγοι που τόσο καιρό, τύπωναν δραχμές, είχαν σίγουρη την επίσημη χρεοκοπία (ανεπίσημα πάντα είμασταν), την εκδίωξη μας από την Ευρωζώνη... και τόσα άλλα!!!! Αλλά εδώ βλέπεις "αναστήθηκε" και η ΝΔ μόλις σιγούρεψε πως τα "λεφτά θα ξανάρθουν" και στρώνει τραπέζι. Και καλά αυτοί (όπως και οι άλλοι του ΠΑΣΟΚ βέβαια) παλιά τους τέχνη κόσκινο... όμως όλοι αυτοί οι αγανακτισμένοι, που θέλαν να καρατομήσουν τους πολιτικούς, πως έγινε και τόσο γρήγορα "ανακάλυψαν" τον πατριωτισμό του ΚΚτσάκι (εκ του ΚΚjunior) από τη μια κι από την άλλη την άμεση ανάγκη του τόπου για εκλογές, όπου φυσικά θα έρθει η ΝΔ?!?!?! Αυτοί είναι αγνοί και άσπιλοι πατριώτες;;;; Αλλά ξέχασα "θα επαναδιαπραγματευτούν"!!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ετσι προχθες στο συνεδριο του ΕΛΚ (ευρωπαικο λαικο κομμα) σημασια δεν του εδωσαν....του το'παν μια του το'παν δυο να......την ξεχασει την ''επαναδιαπραγματευση......ε, τι να τα ξαναλενε? Εμεις ομως ως γνησιοι ελληνες ακουμε και κανουμε τα ιδια και τα ιδια δλδ ακουμε αυτους και αυτα που μας συμφερουν, ασχετα αν θα γινουν ποτε πραξη ¨η οχι..... Οσο για τους καταστροφολογους εχουν τους λογους τους για να καταστροφολογουν, καποιοι π.χ. (φυσικα Ελληνικα προσωπα που χρωστανε στο Ελληνικο κρατος) θελουν να επενδυσουν στην ενεργεια με τα κλεμμενα απο εσενα κι απο εμενα και βγαλμενα στο εξωτερικο περνωντας γη και υδωρ μπιτ παρά αν βγουν αληθινες οι επιθυμιες τους και χρεωκοπησουμε επισημως. Ξερεις πως....επιστροφη στην δραχμη, τα λεφτα τους σε ευρο στο εξωτερικο.......θα αγοραζουν οτι θελουν φερνωντας συναλλαγμα (πια) στο εσωτερικο και τσαμπα.....ο χρεωκοπημενος τσαμπα πουλαει για να ζησει ο ιδιος και η οικογενεια του. Αλλα αν δεν χρεωκοπησουμε τοτε θα κλαψουν με μαυρο δακρυ διοτι οι Γερμανοι, οι Γαλλοι κ.α. θα τους παρουν την μπουκια μεσα απο το στομα....χωρια που θα αναγκαστουν να πληρωσουν τα κλεμεμνα με την τροικα πανω απο το κεφαλι της Ελλαδας για 30 χρονια η οποια θα απαιτει και θα επιβαλει συστηματα παταξης της φοροδιαφυγης και μαζεμα των φοροφυγαδων παλαιων και νεων!!! αυτο φοβουνται Γιαννη και γιαυτο μας σπρωχνουν στο να βυθισουμε εμεις οι ιδιοι την χωρα στην χρεωκοπια.....ξερουν αυτοι....εχουν και κολλητους συνδικαλιστες αλλα και κυριως πολιτικους που θα παρουν κι αυτοι μερος της τουρτας. Αν εχεις χασει τον Βουλγαρακη και τον ρουσσοπουλο π.χ. να΄σαι σιγουρος οτι μετα την χρεωκοπια θα τους δεις συμβουλους στις εταιρειες τους. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
spam,,, αλλα μου θύμησες ένα ανέκδοτο με τον ρώσο πρόεδρο Brezinief καψουρεύτηκε μια γκόμενα και τις λέει..... πες μου μωρό μου τι θέλεις να κάνω για σένα,,, και του λέει....να αφήσεις τα σύνορα ανοιχτά για μια μέρα,,, και τις λέει.... "πονηρουλα",,,,,,θέλεις να μείνουμε μονοι ε??? ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by nikos-x; 24-10-2011 at 23:08. Λόγος: Σκοτώνω την ώρα μου |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Σε ρώτησα και άλλη φορά... δεν είδα ή δεν θυμάμαι αν είπες κάτι... "αν σήμερα το βράδυ φύγουν και οι 300, αύριο το πρωί, με τι θα αντικαθιστούσαμε το μοντέλο διακυβέρνησης;" Διότι καλά θα γλεντάγαμε το βράδυ... όταν έρθει ξημερώματα ο λογαριασμός!?!?!? ΥΓ. αυτό με τον Στάλιν εννοούσα κι εγώ!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ετσι αμα παρεις απαντηση...... να ερθεις να μου το πεις....... Μηπως εισαι κι εσυ ΠΑΣΟΚΟΣ? τι ρωταω τωρα....ΕΙΣΑΙ, ΕΙΣΑΙ..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Βαμμένος... απ' τη μέση και κάτω, για να κρύβομαι στ΄αγγούρια!!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν εννοείς τους στρατιωτικούς, δεν το ξέρω. Δεν ξέρω τον εσωτερικό τους κανονισμό. Και αν θες την γνώμη μου, δεν θα έπρεπε. Δεν μπορεί το κράτος να ελέγχει το κράτος. Σποραδικούς / στατιστικούς ελέγχους ίσως. Σαν να μου λες τώρα ότι το αφεντικό σου έχει και διυλιστήριο και εσείς πρέπει να ελέγχετε το πετρέλαιο που σας φέρνει. 'Ολα αυτά μου φαίνονται ύποπτα και σαν σκέψεις μόνο. Αλλά δεν πειράζει, εγώ τα απαντάω. ΟΛΕΣ τις υπογραφές τις βάζουν οι πολιτικοί. Και πάλι, μια και φαίνεται να μην τα ξέρεις αυτά τα πράγματα ![]() Αυτή είναι μια ερώτηση, που θέτουν οι πολιτικοί ή τα τσιράκια αυτών ή αυτοί που δεν ξέρουν. Και αν πάλι δεν ξέρεις, συλλαμβάνεσαι πολλαπλώς αγνοών... Ξέραμε τί θα γίνει μετά την επανάσταση του '21? Ξέραμε τί θα γίνει μετά το Γουδή? Ξέραμε ποιά θα είναι η έκβαση στον ανταρτοπόλεμο κατά των Γερμανών στον Β' Παγκόσμιο? Ξέρανε οι επαναστατημένοι Λίβυοι, ότι στο τέλος θα έχωναν μαχαίρια στον πισινό του Γκαντάφι? Τί ερωτήματα είναι αυτά? Πατριωτισμός είναι η λέξη που ψάχνεις και ΠΟΛΕΜΟΣ. Αν δεν συμφωνείτε, κάντε τις πάπιες. Μόνο που οι πολιτικοί, σΆς βλέπουν καθιστές, που λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι. Σου γράφω και κανένα σεντόνι για να διαβάζεις εκεί στα ξένα, που είσαι. Αλλά και για να μαθαίνεις... Γιάννη μου. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Να ΄σαι καλά που με σκέφτεσαι Χρήστο μου!!!!!! Ασε τα περί πολιτικών και τσιρακίων... Άλλο τι υπογράφουν οι πολιτικοί προς παραλαβή και άλλο τι υπογράφουν οι αρμόδιοι ως παραληφθέν... έλα αν θέλεις, να σου δείξω πολλά τέτοια και στην δική μου δουλειά. Στο σχολείο εκτός από κοπάνα, χειροτεχνία και γυμναστική, κάναμε και ιστορία... Τώρα για τα υπόλοιπα... αν κάνουν καμμιά ομαδική οι κυρίες του φόρουμ για καλσόν... δωσ' τους τα φώτα σου για τα ανθεκτικότερα!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν πιστεύεις ότι δεν μπορείς να απαντάς στα επιχειρήματά μου και τα απαξιώνεις με φθογγισμούς του στυλ 'άσε' και λαρυγγισμούς του στυλ 'τα φώτα μου για τα καλσόν'... ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ. ![]() Εμένα όμως δεν μου αρέσει. Αν μπορούμε να γράφουμε στο ίδιο επίπεδο καλώς. Εγώ στο δικό σου δεν μπορώ να ανέβω. Μου λείπουν και τα επιχειρήματα. Θα κάνω λοιπόν μια τελευταία προσπάθεια. Η δική σου δουλειά είναι ιδιωτικού δικαίου. Αν θέλει ο μάστορας να την βουλιάξει, γούστο του και καπέλο του. Εγώ όμως απαιτώ από τον πολιτικό να προασπίσει πρώτα τα συμφέροντα της χώρας και μετά τα δικά του. Τους αρμόδιους που παραλαμβάνουν τους τοποθέτησες εσύ? Ξέρεις, όταν έχεις δίκιο, δεν βαριέσαι να το 'χτυπάς'. ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Γκαζιέρα με κοντή διαδρομή.. Την εχει δοκιμασει κανεις?? | black_hawk | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 18 | 21-10-2011 12:26 |
Στο εξωτερικό καταλαβαίνεις τι σημαίνει Έλληνας! Υπερηφάνεια, αλλά και θλίψη για ... | ckalfas | Ελλάδα | 3 | 11-02-2011 23:15 |
Τουρκική εισβολή με φθηνά δάνεια | ckalfas | Ελλάδα | 8 | 05-01-2011 08:44 |
Εμείς θα δανειζόμαστε μέχρι να βαρεθούμε! | gsmaniac | Ελλάδα | 9 | 27-04-2010 19:38 |
Τι ειπες θα με κανεις το Πασχα???????? | Troublemaker | Αστεία Video | 7 | 03-09-2009 23:44 |