![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Εδώ που βρίσκεσαι μόνο καλά θα ακούσεις ότι είσαι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φυσικά και ΔΕΝ είσαι καλά, αλλά ας το πάρουμε απο την αρχή.
Κάπου είχα διαβάσει (δεν θυμάμαι που) ότι το να οδηγείς μηχανή στην Ελλάδα ειδικά είναι παράλογο!!!! 1) απρόσεκτοι οδηγοί, χωρίς καμία παιδεία απο πίσω, τραγικοί δρόμοι, μηχανικοί ανεύθυνοι κλπ κλπ κλπ 2)Την πληρώνεις πολλές φορές παραπάνω από ένα αυτοκίνητο και σου παρέχει πολύ λιγότερα 3)είσαι εκτεθειμένος στα καιρικά φαινόμενα. 4) Ζεις με το άγχος μην στην κλέψουν, μην στην ρίξουν κλπ κλπ κλπ Και Όμως είμαστε εδώ και συζητάμε για αυτό!!!!! Είμαστε εξ ορισμού ΠΑΡΆΛΟΓΟΙ τι την ψάχνεις???? και για να απαντήσω στο ερώτημα σου... ΌΧΙ ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ ΚΑΛΆ, αλλά αυτό συνέβη πολλά χρόνια πίσω όταν αποφάσισες να καβαλήσεις.....μην αγχώνεσαι είναι η ίδια λογική με αυτή του Λεωνίδα όταν του είπαν θα σκοτεινιάσει ο ουρανός από τα βέλη που θα σας εκτοξεύσουμε...και απάντησε Ωραία...Θα πολεμάμε υπό σκιάν.... Καλούς δρόμους να έχεις συνάδελφε στην τρέλα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μια χαρα εισαι αδερφε...
περασες μια δοκιμασια που εστω κι αν ενιωσες φοβο τα θελω σου νικησαν... πολλες φορες ο φοβος μας εξιταρει αντι να μας κομπιαζει. |
|
|||
|
|||
![]()
Οτι δεν μπορεις να το αποφυγεις (βροχη,καταιγιδα κ.α.) τουλαχιστον απολαυσε το....
Αυτο μαλλον εκανες και συ! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Σκας από υγεία . ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρά σε βρίσκω και μην ξεχνάς πως η μηχανή μπορεί να σε "γεράσει" 10 χρόνια σε μια στροφή και να σε κάνει πιτσιρίκι στην επόμενη.Πάντα Καλοτάξιδος.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν είσαι μόνος.
Ή δεν είμαστε όλοι καλά, ή είσαι κι εσύ μια χαρά. Το ξαναένιωσα μετα από 5 χρόνια αποχής από την μοτοσυκλέτα, όταν πριν 6 μήνες ξαναοδηγούσα με το χαμόγελο μέσα από το κράνος με πολύ προσοχή, όταν έβρεχε καταρακτωδώς και σε κάποια σημεία έριχνε και ψιλοχαλάζι, κι εγώ προσεκτικά συνέχιζα. Έφτασα μούσκεμα και τρισευτισμένος. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η αλήθεια είναι πως δεν είσαι καλά και πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσεις εντατική θεραπεία γιατί διαφορετικά είναι σκούρα τα πράγματα.
Η πλεον ενδεδειγμένη και αποτελεσματική θεραπεία είναι -τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα 10 ώρες ταξίδι με την μηχανή . -συνεχίζεις επ αόριστον τη θεραπεία γιατί δεν υπάρχει μόνιμη λύση , απλά για να διατηρηθείς στη ζωή χωρίς να έχεις σοβαρά προβλήματα !!!!!!!!!!!! Μην καθυστερείς την θεραπεία και να την κάνεις κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές και άλλες συνθήκες!!!!!! Καλή αναρρωση!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρα εισαι αδελφε.... Μου θυμιζεις την αφεντια μου περσυ αρχες δεκεμβριου.... τουρνε ζαγοροχωρια με θερμοκρασιες -5 εως 5 και ολοι να κοιτανε τα αλιεν με τα gs.....
Εχω γραψει και ενα ταξιδιωτικο το οποιο θα ανεβει με φωτογραφιες συντομα σε blog με ταξιδιωτηκα.... θα το βαλω και δω για να το διαβασεις και να καταλαβεις οτι εισαι μια χαρα!!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|