![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
προσπάθησε να πάρεις μπότα που να έχει άρθρωση, θα σε βοηθήσει πολύ στην οδήγηση...
αυτές που προτείνεις δεν έχουν... όσο για την αδιαβροχοποίηση, οι μόνες που ξέρω να είναι αδιάβροχες είναι αυτές |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Όσο για το θέμα της άρθρωσης στην μπότα, ξέρω μόνο την SIDI η οποία είναι στα 350 ευρώ, τιμή που δεν τη συζητάω ούτε για πλάκα. Γνωρίζεις κάτι άλλο σε οικονομικότερη τιμή? Να βάλω στην κουβέντα και μιά πρόταση ενός συμφορουμίτη? Είναι αυτή: Stiefel MX Motocross TCX Dune Offroad Schwarz Black 43 | eBay Για να ακούσω γνώμες... Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια! |
|
|
|||
|
|||
|
φιλε δημητρη εμενα δεν θα με βολευαν οι γαλοτσες αφου ρωτας !! αλλα εσυ το θεωρεις κακο να επιλεξει καποιος μια προχειρη λυση !δηλαδη να αγορασει αυτο που φτανει με τα οικονομικα λεει πως διαθετει ο καθενας ! η ακομα και να αναβαλει αυτο που θελει να κανει μεχρι να τακτοποιηθει οικονομικα ??πιο απλα ακομα εγω προτεινα τρεις λυσεις γιατι κολησες σ αυτη που εβαλα για να ελαφρυνω λιγο το κλιμα αστειευωμενος! αλλος πιο πριν απο μενα δεν αστειευθηκε????
|
|
|
|||
|
|||
|
Στη βροχή, στα νερά κλπ όλες καλές είναι. Με ένα ζευγάρι gore-tex κάλτσες, γίνονται κι αδιάβροχες. Στα ποτάμια δεν υπάρχει τίποτα αδιάβροχο, αφού τις περισσότερες φορές το νερό μπαίνει από πάνω....
![]() Πάρε μια μπότα που να σε προστατεύει, όσο πιο οικονομική μπορείς. Δεν πας για πρωτάθλημα motocross..... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Colori για TCX πήγες;
|
|
|
|||
|
|||
|
Μήπως υπάρχει κανείς στην Αθήνα που να έχει τις μπότες της Thor σε 43-44 νούμερο για να τις δοκιμάσω??? Για αυτές μιλάω:
ΜΠΟΤΕΣ THOR Q1 BLACK - moto-eshop.com Θα είμαι υπόχρεος εάν μπορεί να βοηθήσει κανείς. Μόνο σε δύο μαγαζιά στην Αθήνα έχω βρει προϊόντα της Thor και σε κανένα δεν φέρνουν πλέον την Q1 γιατί είναι λέει περσινό μοντέλο και έχει καταργηθεί...
|
|
|
|||
|
|||
|
...πάντως εδώ στη Σαλονικη τη THOR τη συναντάς σε τουλάχιστον 3-4 μαγαζιά...για ψαξου καλύτερα!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το ξέρω!! Μόνο στη Θεσσαλονίκη υπάρχει παντού! Μάλλον ο κεντρικός αντιπρόσωπος πρέπει να είναι στα μέρη σας και δεν έχει κάνει επέκταση προς τα κάτω ακόμα...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Της thorQ1 τις έχουν 100,00-110.00€ στα μαγαζιά... ![]() πρόσεχε μην κανείς καμία κουταμαρα και για να γλιτωσεις 10-20€ δεν βολευτεις με το νουμερο!...ο Χρηστος έχει δίκιο...της προβαρεις καλά...με τον χρόνο σου!!! Εγώ δοκίμασα τουλάχιστον 5ζευγαρια κ Απο διαφορετικές εταιρίες για να καταλήξω....καλή αγορά σου εύχομαι....γιατί οι λασπουρες άρχισαν....
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αγώνας Enduro Sprint Στο Ηράκλειο | Markas | Αγώνες | 5 | 05-04-2011 17:20 |
| πωλειται εξοπλισμος enduro acerbis | wet & dirty | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 14 | 08-11-2010 01:35 |
| Enduro Festival-Ζηρεια | emix | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 9 | 25-09-2010 04:05 |
| σχολειο enduro | gs 650 | GS Forum - Road & Enduro Training | 24 | 02-06-2010 18:39 |
| Πωλειται ΗΡ2 enduro | danaos | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 27 | 02-04-2010 19:43 |