![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
ρε μεγαλε κ εγω απο Καλαματα ειμαι κ ξερω απο καλο λαδι...Λοιπον το εχω κ εγω το twinmax κ το παραηγγειλα 80ε απο ιντερνετ,αλλα αλλου ειναι το θεμα...Θες κ 10ε να χρεωνεις τη ρυθμιση..?ελεος ρε μεγαλε...Λοιπον μαγκες οποιος θελει με παιρνει τηλ η παμε για ενα καφε η σε καποια πυλοτη κ του δειχνω πως γινεται η ρυθμιση δωρεαν κ οποτε θελει(νταξ` θα με κερασει ενα ελληνικο κ ενα λουκουμι..!)...Κυστερα σου λεει γιατι μας βριζουν τους Καλαματιανους,,,Ελεος ρε μεγαλε...
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
... αααα ... εσύ θέλεις παραπάνω από 10 € ... ![]() ![]() ![]() Γιατί καφές + λουκούμι, έχουν 11 € ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Γειά σου ρε Γιάννη ... δεν το φέρνεις Αθήνα, να τα φτιάχνουμε όλα στον καφέ της Τετάρτης ??? ![]() ![]()
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
έτσι!!!
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
οποιος δεν εχει adv τον παω μια βολτα με την μηχανη μου στην παραλιακη της καλαματα με 5 ευρω!!!!!
ελεος!!!!!!!!!!! ρε πατριδα ####το μ!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Κε Νικο,ευχαριστως να το φερω κ να κατσουμε να ρυθμισουμε,να δειξω τι κανω εγω οταν το ρυθμιζω-δεν ειμαι ουτε μαστορας ουτε τιποτα-αυτοδιδακτος(τουλαχιστον ομως απο τα 50.000χλμ εως τωρα στα 120.000χλμ που κανω εγω τα service,το μηχανακι μη το ματιασω,παει μια χαρα..αποδεικνυουν οτι μαλλον καλα το κανω..),ενδιαφερθηκα,διαβασα εμαθα κ ακομα μαθαινω,απλα γιατι δε γουσταρα να με πιανουν κοτσο στην καθε αντιπροσωπεια κ να μου τα παιρνουν χοντρα κ επειδη μ`αρεσει να ασχολουμαι με το `ματοσακο` μου...
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Συγχρονισμός Midland BT2 με μοτό BMW K1600 ???? | theo | Κράνη | 9 | 15-07-2011 15:10 |
| Διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα το Μαραθώνιο | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 4 | 19-10-2010 18:38 |
| ...συγχρονισμός των κυλίνδρων σε R1200GS!!.. με βοήθεια του Twinmax! | ΙoannisPanagiotidis | Τεχνικά θέματα - DIY | 21 | 04-09-2010 15:43 |
| Διαγωνισμός – σκάνδαλο με καπέλο 140% - Κινδυνεύουν ζωές στα νοσοκομεία | gsmaniac | Υγεία | 1 | 12-07-2010 23:38 |
| TWINMAX | sokin | Ζήτηση | 2 | 23-03-2010 16:14 |