![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σίγουρα τα ασφάλιστρα στην Αθήνα είναι υψηλότερα από κάθε άλλη περιοχή στη χώρα, αλλά και πάλι, να πληρώνει ο Χάρης για το 1200 λιγότερα από τα μισά από το δικό μου....
Θα πάω να πιάσω απο το λαιμό τον ασφαλιστή μου! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
έτσι είναι.,.,.,.,
είναι διαφορετικά τα ασφάλιστρα.,., στις πόλης.,., και διαφορετικά στην επαρχία.,.,.,., |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Ας το εξετάσει κάποιος με ασφαλιστικές άκρες. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Βαλε εδρα Άργος Γιάννη....σε ληστεύουν ![]() ![]() το τσεκαρα κ ναι είναι 65€ το εξάμηνο με οδικη για την μπεμπα ![]() Επειδη ποτε σε ατυχημα δεν ζητανε φορλογικα στοιχεία, βαζεις εδρα επαρχια κ κερδιζεις διαφορα απο τα ασφαλιστρα ![]() κ να προσθεσω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ![]() Last edited by siraxanz; 06-12-2011 at 07:40. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αστα Χάρη, μας ληστεύουν παντού. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
θα πρέπει και να το αποδείξεις, με τουλάχιστον μία απόδειξη ΔΕΚΟ στο όνομά σου ! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δεν ειναι ιδιαιτερα φτηνη ... κινειται σε φυσιολογικα πλαισια . Μια ενδεικτικη τιμη στους 7 φ.ι με θραυση - οδικη - νομικη προστασια και εδρα Αθηνα ειναι 190 euro ... και στα 1200 cc 120 euro απλη αστικη ευθυνη . Ισχυει πως σε πολλες εταιρειες το τιμολογιο ειναι παραμετρικο , που σημαινει πως το ασφαλιστρο εξαρταται απο ηλικια οδηγου , περιοχη , αφμ οδηγου (γιατι πια ειμαστε φακελωμενοι ) , επαγγελμα , οικογενειακη κατασταση , μοντελο οχηματος ,αλλα δεν προσφερει και τεραστιες εκπτωσεις , μιλαμε για 1-2 % επι των καθαρων ασφαλιστρων . Η εδρα ειναι μια καλη λυση , αλλα λιγοι εσφαλιστες και πρακτορες το κανουν πια γιατι φοβουνται ... και καλα κανουν , σε περιπτωση που συμβει ενα ατυχημα θανατηφορο ... δεν αποζημιωνεται ο θανοντας Η' ακομα και εκεινοι που θανατωθηκαν εξ'αιτιας του ... (λιγο μακαβριο ...αλλα !) Οποτε και ο ασφαλιστης ειναι υπολογος και υπεθυνος για οτι προκληθηκε! πιστευω πως κανεις δεν το ρισκαρει στις μερες μας , εκτος και αν η εδρα οπως προανεφερε ο Δημητρης , αποδεικνυεται ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ εμπεριστατωμένη ανάλυση Πάνο !
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Ας γράψουν όσοι μπορούν κάποια στοιχεία για την ασφάλειά τους,έτσι για να έχουμε μια εικόνα... |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
γιατι μουκοσε το αμαξι? | γιαγια αρκουδα | Χιούμορ | 11 | 02-05-2011 01:09 |
Σέξι φοιτήτριες καθαρίζουν σπίτια για τα προς το ζην! | Slane | Διάφορα | 28 | 27-11-2010 19:00 |
έξι συλλήψεις για το www.gamato.info | EOD-K9 | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 8 | 12-03-2010 22:16 |
παιδια στο αμαξι... | stukas | Μου τη δίνει που ..... | 11 | 20-01-2010 01:06 |
Νεπάλ: κορίτσια έξι και επτά ετών πωλούνται για 20 δολάρια | skippybi | Επικαιρότητα | 5 | 09-01-2009 15:10 |