![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Τη βλέπω κάθε μέρα από το σπίτι μου.
Κάνω συχνά πάνω της βόλτα με το ποδήλατο. Περνάω από κάτω όταν βγαίνω περίπατο. Μου αρέσει ..... |
|
|||
|
|||
![]()
Μεγαλείο...
|
|
|||
|
|||
![]()
τώρα που έμαθα, θα φτιάξω και εγώ μια στο κτήμα μου...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() κάτσε ρε Βασίλη, τα μπετά σε ποιό ΦΠΑ θα τα χρεώσεις, πρέπει να φτιάξεις κοινοπραξία....αν θες λογιστή ξέρεις ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() αφού δεν με έχεις αποτάξει ακόμα... ![]() ![]() και να μας λένε μαζί τα φάγαμε;;; ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ωραία είναι δεν λέω,αλλά ...
οδηγείς πάνω της,αισθάνεσαι για μερικά λεπτά ότι είσαι Ευρώπη και μετά μόλις περάσεις την μπάρα,είναι σαν να διακτυνίστηκες στην Αμπχαζία κρατάω αυτό που είχε πει κάποτε ο Τζίμης Πανούσης... "μια ωραία γέφυρα που ενώνει ένα μπ@υρδέλο δρόμο με ένα άλλο μπ@υρδέλο" |
|
|||
|
|||
![]()
Λευτεράκο σε ευχαριστούμε πολύ !!!
Και εγώ το είδα μονορούφι βρε φίλε !! Βανούλα κάνεις 4.504 μέτρα ποδήλατο την ημέρα ? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ποδήλατο κάθε μέρα ναι.......όχι όμως τη γέφυρα... το άλλο το ζόρικο που κάνεις και συ. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αρκετα τα γνωρηζα ομως πιο πολλα τα ιδα ! πραγματηκα ωραιο βιτεο !
το πιο ωραιο ηταν η ατακα που μου ειπαν στο Λονδινο το 2000 οτι οι Ελληνες κανου την γεφηρα του Ριον για να ερχονται οι Αλβανοι Αθηνα πιο γρηγορα !!! ![]() ![]() ![]() εχω περαση 4,5 φορες απο το 2004 αλλα παντα με φερυ για να τη θαυμαζω !!! Last edited by giclas; 03-01-2012 at 22:27. |
|
|||
|
|||
![]() καταπληκτικό εργο......... εχουμε ρίξει δουλειά ωρες ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ....
γι αυτο χρεωνουν την νταλικα 45 ευρο στο περασμα....... Μια μέρα είχαν σταματήσει την κυκλοφορία γιατι ειχαμε φόρτωση εναν τηλεσκοπικό γερανο και τον πηγαίναμε στο καλπάκι εξω απο τα ΓΙΑΝΝΕΝΑ.... ήμασταν σύνολο 90 τόννοι και οταν ρωτήσαμε γιατι διέκοψαν την κυκλοφορια μας ειπαν οτι με τοσο βαρος προκαλουσαμε κυματισμο στο οδόστρωμα ... Ενα δευτερο μεγαλο οχημα να ερχετε απο την απεναντη πλευρα δεν θα ήταν σωστο!!!! |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|