![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Θεολόγε χρόνια πολλά και σε εσένα!!!
Έχεις δίκιο με την αποφόρτιση της ανάρτησης. Μόλις βάλω τη μηχανή στο πλαινό σταντ ή την καβαλήσω τότε η απόσταση από το πλαίσιο μεγαλώνει πάρα πολύ...πάνω από 2 πόντους...Άρα σε νορμάλ συνθήκες οδήγησης δεν υπάρχει πρόβλημα σίγουρα.... Φόβαμαι μήπως με κάποιο απίθανο σενάριο πχ λακκούβα κλπ χτυπήσει τελικά στο πλαίσιο. Το σάββατο το πρωί θα περάσω από ΜΑΚΑΝ πάντως.... Καλή συνέχεια σε όλους! |
|
|||
|
|||
![]()
Αδερφέ τώρα το είδα το post!!!Είμαι ψημένος για τα κάγκελα αυτά και θέλω γνώμη!!!Όσο για το προβληματισμό σου θα επιστρέψω σε λίγο.
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάρα πολύ όμορφα Στέφανε, γι' αυτό και τα προτίμησα για να είμαι ειλικρινής.
Αν μου φύγει και η έγνοια αυτή τότε θα είναι σούπερ! Αν όχι...θα τα πακετάρω για Ορεστιάδα ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρά είναι!!!Μην χαλιέσαι δεν έχουνε τίποτα.
|
|
|||
|
|||
![]()
η μηχανή όταν είναι στο διπλό σταντ δεν έχει πλήρη αποφόρτιση η ανάρτηση.
Πλήρη αποφόρτιση έχεις μετά από μια μεγάλη φόρτιση (μικρό άλμα, λακκούβα) όπερ και σημαίνει όταν θα χτυπάει στο κάγκελο.. Δεν ξέρω, αν δεν το φοβάσαι άστα πάνω. |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι φίλε μου έχεις δίκιο γι` αυτό και το φοβάμαι πολύ!
Είναι για άμεσο βγάλσιμο (αύριο το πρωί) ειδικά μετά την επίσκεψή μου χτες στη Μακαν...από τους οποίους περιμένω και ενημέρωση....προερχόμενη από Γερμανία! Ευχαριστώ! |
|
|||
|
|||
![]()
Μακάρι να μην χρειάζεται να τα βγάλεις είναι κουκλιά!!!!
![]() Αν πάλι τα βγάλεις εδώ είμαστε! ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
R1200GS & ADV ΒΑΣΗ ΠΡΟΒΟΛΕΑ & FLASH & BONUS TOURATECH | KOSTASB | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 4 | 15-06-2011 00:31 |
Πίσω κάγκελα Kappa ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ για R1200GS | Translatoras | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 02-05-2011 22:50 |
Touratech Spoiler για Ζελατίνα R1200GS | CPretenteriS | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 15 | 18-10-2010 12:18 |
...συγχρονισμός των κυλίνδρων σε R1200GS!!.. με βοήθεια του Twinmax! | ΙoannisPanagiotidis | Τεχνικά θέματα - DIY | 21 | 04-09-2010 14:43 |
TOURATECH R1200GS GSA προστατευτικά γραμμής καυσιμου | KOSTASB | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 07-07-2010 11:05 |