![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Η Σκοτεινη ειναι ένα ορεινο χωριο στα ορια του νομου Αργολιδας με πληθυσμο 350 κατοικους. Βρισκεται σε υψόμετρο 650 μ. με ψηλά βουνά να περικυκλώνουν το οροπέδιο της. Οι μονιμοι κατοικοι ασχολουνται κυριως με την κτηνοτροφια και την γεωργια. Η περιοχη φημιζεται για τα οσπρια και τα αμπελια της.
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο σας
Πολύ ωραία διαδρομη την εχω κάνει παλαιότερα με το dakarακι που είχα, καλοκαιρι. Αλλά από τις φωτό μου φαίνεται καλύτερη εποχή τώρα. |
|
|
|||
|
|||
|
Η διαδρομη απο εδω και μετα ειναι καθαρα ορεινη με καλο οδοστρωμα και φοβερη θεα.Ειδικα στο χωριο Φρουσιουνα η θεα ειναι
καθως διακρινουμε ολο το οροπεδιο της περιοχης.Πραγματικα παιδια οσοι δεν εχουν παει θα το ευχαριστηθουν η δε οδηγηση απο το σημειο αυτο -λιγο παραπανω ειναι το ''πασο''- μεχρι τον εθνικο οδικο κομβο Κορινθου τριπολεως ειναι απολαυστικη.![]() ![]() Τελος το πολυφωτογραφημένο Μπουρτζι ![]() Να ευχαριστησω την παρεα και τον Νικο[nvynthoul] για την ομορφη αυτη εκδρομη. Καλους δρομους σε ολους. |
|
|
|||
|
|||
|
Σιγανοπαπαδιτσες και οι τρεις......
Να είστε καλα και γρήγορα η επόμενη εξόρμηση σας Φιλια στη Σοφία.
Last edited by princess; 20-02-2012 at 22:14. |
|
|
|||
|
|||
|
Όμορφη η βόλτα σας Βαγγέλη με το καλό και στην επόμενη. ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Να βαλω και εγω μερικες απο την ιδια εκδρομη....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ευχαριστω τα φιλαρακια. |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
:sm5::sm5::sm5:
|
|
|
|||
|
|||
|
Και στην αλλη με το καλο, Βαγγελη βλεπω η Σοφια εμαθε να κεντραρει τεις φωτο.
Μπραβο σας. |
|
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|