![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
αναλαμβάνω την διεύθηνση για τα χαμάμ.,.,.,
![]() ![]() ![]() που θα βρεθούμε εντέλη.,.,,. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν μπορω να κανω κατι σε αυτον τον τομεα.....πολυ ευχαριστως να βοηθησω...!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Θα σε πάρω τελέφωνο και θα ανακοινώσουμε. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Σας υπολογιζουμε στη διαδικασια της καταγραφης μελων στην εισοδο το βραδυ του Σαββατου και στο μοιρασμα κατοπιν των δωρων!! |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ειμαι σιγουρος οτι θα τα κανονισετε ολα τελεια. Αφου θα ειναι και ο Ηλιας δεν τρεχει καστανο!!!!! Εγω θα ειμαι στα πηγαδια απο νωρις και θα ελεγχω την ποιοτητα τις πουδρας και τις μοιρες στο snowpark!!!!!!!!!!!!!
Ηλιαααααααα, γιου αρ α τσιεκ μασιν!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
να φερετε και φωτογραφιες σε οποιαδηποτε ηλεκτρονικη μορφη (usb stick-cd-dvd-SD memory - XD ) γιατι πρεπει να ολοκληρωθει το αρχειο. αν δεν φερετε θα το συμπληρωσω με honda varadero.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕς .,.,., ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΧΑΛΚΙΔΟΣΕΡΡΑΙΩΝ ΣΤΟ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΛΑΧΑΝΑ.,.,.,.., ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κριμα που θα πιουμε μονο καφε...και δεν θα εχει μεζεδακια...με τοσο αερακι εκει στα ψηλα θα μας ανοιξει η ορεξη..
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μόνο καφέ θα έχει.,., ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πριν αποφασίσετε για το ποιός φταίει για όλα , διαβάστε τo... | HAWK_46 | Διάφορα | 9 | 22-09-2011 01:05 |
Ο Μπιν Λάντεν πέθανε από ασθένεια πριν από χρόνια | babis66 | Κόσμος | 12 | 16-05-2011 11:54 |
Αναβολή για το GP του Μπαχρέιν | SenseiG | Αθλητισμός | 1 | 27-02-2011 10:06 |