![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
ερε κάτι ζώα..
|
|
|
|||
|
|||
|
Ξεχνάτε κάτι βασικό παληκάρια.... το βιντεο δεν ειναι Ελληνικό!!!
Παρατηρήστε το αυτοκίνητο με την κάμερα που εχει κανει το βίντεο καθώς και το αυτοκίνητο στα δεξιά του Λαουντα με το καμιόνι, το περί ο λόγος, Παρατηρήστε οτι σταμάτησαν να περάσει η πεζή γυναίκα και αναρωτηθήτε τι λέτε..... ![]() Το 1988 σε χώρα της Κεντροδυτικής Ευρώπης περπάταγα σε παραλίμνιο δρόμο εντός της πόλης και χάζευα τη λίμνη... σε κάποια στιγμή χωρίς να κοιτάξω και χωρίς να προσέξω πάτησα το πόδι μου στο οδόστρωμα. Αυτόματα ότι όχημα εκινείτο στο οδοστρωμα ενθεν κ ενθεν ακινητοποιήθηκε .... τα εχασα, τους κοιτούσα και δεν καταλάβαινα τι έκαναν, με κοιτούσαν και αυτοί... ωραία, κάτι θα γίνει τώρα σκέφτηκα, για να σταματήσουν όλα τα αυτοκίνητα, κατέβασα και το άλλο μου πόδι αλλά δεν περπάταγα... χάζευα μια τη λίμνη μια τα αυτοκίνητα, να δω τι θα γίνει. Κανείς του δεν εκινήτο κανείς δεν κορναρισε κανεις δεν αντιδρούσε... Προσπαθείτε να καταλάβετε τι έκαναν? γιατί σταμάτησαν? περίμεναν εμένα τον Ελληνα να περάσω, με υπομονή και σύνεση.... Που να το καταλάβω ο αδαής.... ![]() Ειναι δεδομένο για την κυρία αυτή ότι μπορεί να περάσει όπως πέρασε, για εμάς ακόμη όχι.... δεν είναι δεδομένο... ![]() Σε άλλα μέρη του πλανήτη, λοιπόν θα σχολίαζαν ως απαράδεκτο τον οδηγό του φορτηγού.... Μην μένουμε στις διαπιστώσεις η "Ουγκάντα" τρέχει στο αίμα μας....και στο δικό μου εννοείται.... ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν ταράχτηκε και ιδιαίτερα η κυρία πάντως
Πολύ cool την είδα ! |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απλα, η κυρια ειδε το πρωτο οχημα σταματημενο και υπολογισε, χωρις να τσεκαρει, οτι ολοι εχουν κοκκινο!.. (Δες προσεκτικα το βιντεακι, ποτε και προς τα που ξεκιναει ποιος.. )
|
|
|
|||
|
|||
|
Αφού δεν τη φόρτωσε απ΄τα πλάγια .......
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα αν κοιταξετα το βίντεο προσεχτικά στο σημείο δεν υπάρχει φανάρι υπάρχει όμως πινακίδα με διάβαση ,η πινακίδα αυτή υποχρεώνει (στο εξωτερικό )ΤΟΥΡΕ οδηγούσε να σταματήσουν εφόσον ο πεζός πάτησε στον δρόμο .Για τον λόγο αυτο σταματάει το φορτηγό.Προφανως ο οδηγός του ασθενοφόρου δεν κατάλαβε ότι σταμάτησε για πεζό.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Χάρη αυτό που αναφέρεις το έζησα στην Κριεκα Κροατία.. Ήταν η σειρά μου να φυλάξω τα πράγματα μας εκεί που πίναμε τον καφέ για να πάνε και τα υπόλοιπα παιδιά να φάνε κάτι στα ορθια....... Αυτό που μου έκανε τρελή εντυπώσει ήταν η συμπεριφορά τους στους διαβάτες ,,,, ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ σεβασμός όταν πατούσε πόδι στην άσφαλτο με μια ηρεμία χωρίς περίεργα βλέμματα η τρελά φρεναρίσματα ΟΛΑ σταματούσαν με μια ροή(τα αυτοκινούμενα)για να περάσει ο πεζός..Μισή ώρα περιπου κάθισα παρατηρώντας το και συνάμα ΘΑΥΜΑΖΟΝΤΑΣ το και δεν άκουσα ούτε ΜΙΑ κόρνα(όπως στην Ελλάδα ένα πράμα ![]() ![]() ) και δεν είδα ούτε ΕΝΑ θυμωμένο βλεμα........Μια γαλήνη απίστευτη και να φανταστείτε πίναμε καφέ σε πολυσύχναστο δρόμο....ΙΔΟΥ και ντοκουμέντα |
|
|
|||
|
|||
|
Απατημένη σύζηγος………..
|
|
|
|||
|