![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
μια ερωτηση γιατι πιστευω οτι αφορα κ μενα....
όποτε βαζω μπροστα την μηχανη τις τελευταιες μέρες μου κανει ενα γρύλλισμα και μόλις πατάω τον συμπλέκτη σταματαει.....να πω οτι το κανει συνεχεια κ όχι μονο όταν είναι κρύα......... όταν οδηγω δεν το καταλαβαινω...αλλα όταν σταματησω το καταλαβαινω κ μολις αφηνω συμπλέκτη πάλι κανει το ιδιο γργργργγρ...και οταν τον ξαναπαταω σταματαει... ξερετε τι ακριβως ειναι?? η μηχανη μου ειναι adv -08 μοντελο με 34,000 χλμ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω λεω οτι ηρθε η ωρα να πινουμε τον καφε μας στις αντιπροσωπειες.
Μιας και δεν χρειαστηκε με τις ESA μαλλον χρειαζεται με το press direct. Η εχουμε δυναμη σαν φορουμ ή να παμε να μαζεψουμε κανα ροδακινο μιας και ειναι η εποχη τους. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
. . ...οι revolucionarios de la helice azul, πίνοντας freduccino με άρωμα ροδάκινου, παραλιακώς στο "maison crystal"... . . . . . Viva la revolucion! Hasta la victoria siempre! Venceremos! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Αλλα χρονια τοτε αλλα τωρα!!!!!! Αμα ο Τσε ξεκινουσε τωρα την επανασταση του θα περνουσε απο το maison να επαιρνε ιδεες!!!!!!!!!!! ![]() viva la revelucion Venceramos trikalioti kanoume limpa ola! Hasta la vista! Puta madre!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα .....ελπιζω να μην μπω στο κλαμπ σας....
![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by scorpiobmw; 13-06-2012 at 23:19. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Με τον καιρό όμως δυναμώνει ο θόρυβος και κάνει το χαρακτηριστικό "κροτάλισμα" όπου είναι σχεδόν σίγουρο οτι έχει φθαρεί κατά πολύ το Press Direct. ![]() *αν βέβαια θές σε βάζουμε στο club, τσάμπα είναι! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ροδάκινα καλύτερα... Άκου εκει... παλιοεμπρηστές καλοκαιριατικα......
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
#### την τρέλα μου ####.......καλοκαιριατικα......!!!σε ποιο συνεργειο ειχε παει ο vasorfa και πόσο πληρωσε για να του το αλλαξουνε ..ξερεις κανεις?
|
|
|||
|
|||
![]()
M&S Αγιο Στεφανο,μηχανικος ειναι ο Θανασης καλο παιδι κ τεχνιτης,μαζι με τον Κωστα.Εχουμε σαν forum εκπτωση εκει σε ανταλλακτικα κ εργασια.Για το ποσο δεν γνωριζω..
|
![]() |
Tags |
κροτάλισμα, press direct |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|